Millised joogid on kaalualandaja sõbrad ja millised vaenlased?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk/PantherMedia / Volodymyr Melnyk

Suvi pole enam mägede taga. Milliseid jooke peaksid nädalavahetuse õhtutel vältima ja millised joogid aitavad rannavormile kaasa?

Vaheta Long Island jäätee Cosmopolitani vastu. Long Islandi jäätees 424 kalorit, Cosmpolitan annab vaid 100 kalorit. Suurt rolli mängib ka see, et jäätee on 420ml klaasis, Cosmpolitani serveeritakse 250ml klaasis.

Vaheta Moijto Martini vastu. Moijtod on paljude suve lemmikjoogid, kuid tänu suhkrusiirupile sisaldab see 242 kalorit. Martini seevastu annab tarbijale vaid 70 kalorit.

Vaheta valge vein shampuse vastu. Pokaal valget veini lisab päeva jooksul tarbitud kalorite hulka 160 kalorit. Pokaal shampust sisaldab vaid 89 kalorit. 

Vaheta Pina Colada Fuzzy Naveli vastu. Troopiliselt magus Pina Colada sisaldab tänu enda erinevatele puuviljamaitselistele segudele palju kaloreid. Ühest kokteilist võid hankida lausa 300 kalorit. Parem variant on haarata Fuzzy Naveli järele, milles on vähem koostisosi ning tänu sellele sisaldab 120 kalorit.

Allikas: Independent

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles