Kangasmaskist on veel üks kasu, mida paljud ei tea

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
housewife woman with a sheet mask on her face
housewife woman with a sheet mask on her face Foto: Zden?k Mal

Selleks, et endale sobivaid ilutooteid leida ja nahahooldustoodetest maksimaalselt kasu saada, tuleb teada oma nahatüüpi. Nahatüübi väljaselgitamiseks saab kasutada ka kangasmaski.

Kangasmask on lihtne ja väga tõhus vahend, millega kärmesti oma näonaha olukorda parandada. Loe siit lähemalt, kuidas seda tavaliselt kasutada. Peale selle saab kangasmaskiga oma nahatüübist paremini aru, kui see 20 minuti asemel koguni 40 minutiks peale jätta, õpetab Pure Wow.

Pärast kahekordset aega maski näol hoides võta see maha ja uuri lähemalt oma näonahka. Kohad, mis on niiskuse täiesti endasse imanud (ja kuhu kuluks ehk isegi rohkem kreemi), on sinu kuivad nahapiirkonnad. Need kohad, mis tunduvad rasused ja üleniisutatud, on sinu näonaha rasused piirkonnad. Kõik muud kohad, mis tunduvad värsked ja elastsed, on normaalsed nahapiirkonnad.

Võimalik, et kogu su nägu jääb pikast maskitamisest hoolimata kuivapoolseks või läheb see üleni väga rasuseks. Tulemuse järgi saad aru, kas sul on rasune, kuiv või kombineeritud näonahk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles