Viis kohtinguviga, mille tõttu sa oled ikka veel vallaline

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Josep M Suria/PantherMedia / Josep M Suria/Scanpix

Bioloogilise kella tiksumine võib kõrvad nii lukku ajada, et su armuelu paistab sassis segapuntrana.

YourTango reastab viis peamist viga, mis takistavad sul õiget partnerit leidmast.

1. Sa püüad igast mehest vormida «Selle Õige». Meestel ja naistel on erinevad suhte ajajooned. Mehed deidivad, kuni nad on valmis, et suhe areneks järgmisele tasemele, naised kipuvad aga kukkuma suhtesse esimestest sammudest. Kui sind pimestab võimalus suhtest, siis kipud sa aga iga kutti nägema potentsiaalse Selle Õigena, isegi kui ta ei täida su vajadusi.

2. Sa ignoreerid oma emotsionaalseid vajadusi. Hea suhe on toitev ja jõudu andev. Aga kui su sihiks on vaid suhtesse saamine, siis võid sa unustada, mida su süda tegelikult soovib. Ära kiirusta asjaga.

3. Sa keelad endale seda, mis on päriselt võimalik. Jah, kohene rahuldustunne on ahvatlev, kuid mõnikord on vaid nurga taga ootamas see päris õige asi, kui sul oleks vaid kannatust.

4. Sa ajad mehed eemale, kuna näitad välja valesid kavatsusi. Meeleheitevõnked on tõelised ja mehed tajuvad neid. Enamik mehi ei karda pühendumist, küll aga kardavad nad pühenduda valele naisele. Ja vale naine on see, kes otsib meest vaid selleks, et saaks kiirelt tanu alla ja lapsi tegema asuda.

5. Sa tõmbad ligi sama energiaga mehi. Sa tõmbad ligi seda, millest mõtled. Seega: kui su peas tiirleb pidevalt mõte, et aeg on otsas ja sa ei kohtu iialgi õige mehega, siis just neid olukordi sa oma ellu toodki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles