Võta osa heategevuslikust fotokonkursist: Naiskodukaitse kutsub sinililli märkama

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuskampaania «Anname au!», mis kutsub üles kandma sinilille rinnamärki veteranide ning nende lähedaste toetuseks.
Heategevuskampaania «Anname au!», mis kutsub üles kandma sinilille rinnamärki veteranide ning nende lähedaste toetuseks. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kevad on käes ja üle terve Eestimaa puhkevad õide sinililled! Naiskodukaitse poolt korraldatav fotokonkurss «Märka sinilille» kutsub soetama ja kandma sinilillemärki ning märkama seda ka linnapildis.

5. aprillil sai alguse juba viiendat korda toimuv Sinilillekampaania, mille raames kutsutakse tunnustama Eesti Kaitseväe ja Kaitseliidu veterane ja nende lähedasi. Iga sinilillemärk, mille on valmistanud SA Hea Hoog vahendusel vaimsete ja psüühiliste erivajadustega inimesed üle Eesti, on unikaalne käsitöö.

Konkursile on oodatud pildid, (endast, sõpradest, huvitavaid lavastusi, mõni tore tähelepanek tänavapildis jne) millel on näha või kujutatud Sinilillekampaania lille, käepaela, kleepsu vm sümboolikaga toodet.

Sinilillekampaania.
Sinilillekampaania. Foto: Urmas Luik / Parnu Postimees/

Konkursil osalemiseks lae oma pilt või pildid teistele vaatamiseks Facebooki ürituse kommentaaridesse ning ära unusta ka teiste pilte vaadata ja hinnata. Pildile võid juurde lisada teematrellidega märksõnad: #sinilill #annameau #märkasinilille #letussalute.

Pilte on võimalik lisada 05.04 – 23.04. 

Konkursi võitja selgub rahvahääletuse teel. Oma lemmikule on võimalik hääl anda 05.04 – 29.04. Kõige rohkem hääli saanud pilte ootavad auhinnad, lisaks loostakse auhindu välja ka kõikide osalejate vahel. 

Auhinnad panevad välja: Naiskodukaitse, Kaitseliit jt toetajad.

Tänavu kevadel aitab sinilillesümboolika müügist kogutav tulu lisaks veteranide toetamisele rajada Tapa linnas välitrenažööride ala, soetada Tartu Ülikooli Kliinikumile ja Rakvere Haiglale taastusravi seadmeid ning toetada MTÜ Peaasjad tegevust meeste vaimse tervise edendamisel.

Sinililled rinda ja anname au!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles