Salanipp näonaha ketenduse vastu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ronalds Stikans/PantherMedia/Scanpix

Pärast pikka talve on nägu ilmselt sama kuri nagu sina. Igal pool on kuivad ja punetavad laigud ning kui meiki teha, jääb nahk ketendama.

Koorimisega ei saa liialdada, sest see teeb naha olukorra hullemaks. Väga rasust kreemi ei taha samuti kasutada, sest see teeb näo läikivaks. Surnud naharakke pole võimalik ka jumestuskreemiga katta. Mida siis teha? Abiks on vedel jumestuskreem ja kleeplint, õpetab Pure Wow.

Pärast niisutava kreemi pealekandmist ja selle imendumist võta kleeplint ja suru õrnalt nahale, kus on nähtavat ketendust. Kui oled kuivanud nahatükid kleeplindiga kätte saanud, võid peale kanda tooniva kreemi või seerumiga jumestuskreemi, mis peaks olema piisavalt vedel, et hoida nahka niisutatuna. Puudrit ära pane, see teeb naha veelgi kuivemaks.

Kleeplinditrikk toimib hästi, sest surnud naharakud jäävad liimi külge ja see ei ärrita ülejäänud nahka. Kleeplindiga naha tupsutamine on õrnem kui koorimine ja toimib just seal, kus seda vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles