Kevadine hellitaja: mässi end kodumaisesse alpakapontšosse!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saabuv kevadhooaeg soosib soojust ja õhulisust samaaegselt. Kodumaise brändi ALPAKA uue kudumikollektsiooni pärliteks on kaks pontšo mudelit, mis sobivad ideaalselt kargesse üllatusi täis kevadesse.

Klassikalise lõikega Rectangle Cape võlub mängulise soonikmustriga ning Poncho Sweater põneva varrukatega tegumoega, mis tagab imelise istuvuse ja liikumisvabaduse. Värvivalik ulatub trendikast sinisest maheda halli ja beeži toonini. Kanna soojaandva lisakihina kleidi või teksade peal tööle või reisile. Disainide autoriks on ALPAKA peadisainer Anni Ilves.

Luksuslik, vastupidav ja äärmiselt haruldane alpakavill on oma omaduste poolest kõrgelt hinnatud looduslik materjal kogu maailmas. Alpakade karvkatte muudab eriliselt siidiseks ja siledaks karm kliima ja ööpäevas pea -20 kuni +20 kraadini kõikuv õhutemperatuur loomakeste kodukohas Andides 3500-5000m kõrgusel. Hindamatu väärtuse annab alpakavillast toodetele aga materjali hüpoallergilisus, tõhus soojahoidvus ning mustuse-, vee- ja tuulekindlus.

ALPAKA on 2007. aastal loodud Eesti juurtega bränd, mis ühendab Andidest pärit kvaliteetse materjali minimalistliku ja selgelt eristuva põhjamaise disainikeelega. Alpakade hinnalisest nahast ning villast valmistatud luksuslikud rõivad ja interjööritooted pakuvad ajatut luksust ja kestvat stiili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles