Kate Middleton kavatseb beebi sünnist teada anda laheda, mitte kuningliku ema kombel

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate vastsündinud printsess Charlotte'iga 2015
Kate vastsündinud printsess Charlotte'iga 2015 Foto: Matt Crossick/Empics Entertainment

Briti kuningakojal on tihe kevad. Kogu Windsorite-kamp valmistub prints Harry ja Meghan Markle'i pulmadeks, lisaks tervitatakse varsti ka prints Williami ja Kate Middletoni kolmandat last.

Kate'i ja Williami laps peaks sündima lähipäevadel ja teda tervitab kogu maailm kõige moodsamal viisil – läbi Instagrami.

Kensingtoni palee järgib küll pärast sündi ranget käitumisjuhendit, kirjutab Travel and Leisure. Pärast sünnitust antakse Kate'ile ja Williamile mõned tunnid, et värske pereliikmega segamatult aega veeta. See on aeg, mil teavitatakse sünnist pereliikmeid, sh kuninganna Elizabethi.

Seejärel saadetakse välja ametlik e-kiri, milles antakse teada ka beebi sugu. Pärast e-kirja saatmist väljastatakse ametlik teadaanne, mis pannakse stendile. Sealt leiab rohkem informatsiooni, näiteks sünniaja ja sünnikaalu kohta.

Ning siis, et käia ajaga kaasas, jagab palee infot Instagrami ja Twitteri vahendusel. Samamoodi toimiti, kui 2. mail 2015 sündis printsess Charlotte. Kate'ile antakse aga taastumiseks tõesti vaid mõned tunnid, sest oodatakse, et ta ilmub, beebi süles, St Mary haigla ette, et press saaks pilti teha. Seejärel saavad nad koju sõita ning beebit õele-vennale tutvustada.

Tõenäoliselt avalikustatakse värske printsi või printsessi nimi aga mõne päeva pärast, nii toimiti Charlotte'i ja George'iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles