Normaalne Norman annab nõu: leidsin Tinderist sõbranna mehe, mida teha?!

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jonathan Brady/PA Wire/PA Images/Scanpix

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja vastan teie küsimustele! Sõbranna mees jääb Tinderis vahele? 

Leidsin sõbranna mehe Tinderist. Mis ma teen? Ütlen sõbrannale? Lähen otse selle tüübiga rääkima ja proovin talle mõistuse tagasi pähe taguda?

Ei, ära ikka mine. Mina üldiselt hoiaks kõik asjad enda teada. Vaata, mehed ei kannata üldse sellist otse ütlemist, eriti, kui sa tema jaoks suhteliselt suvaline inimene oled. Mis sa kujutad ette, et see asi lõppeb nagu mingi Hollywoodi naistekas, et nutate natuke koos ja tüüp parendab ennast ja õpib uuesti moraalinormidest kinni pidama? No ei usu, anna andeks.

Tegelikult on suhetega ikkagi niimoodi, et kes sees, see sees, kes väljas, see ei hakka kunagi aru saama, mis kahe inimese vahel toimub. Äkki neil ongi nii kokku lepitud, et kaks korda aastas, jõuludel ja jaanipäeval, võib võõraga magada? Raudselt selliseid paare leidub. Või siis äkki su sõbrants ei ole kolm aastat oma mehega ilma karjumata suhelnud ja Tinder on talle lihtsalt avariiväljapääs? Äkki nad üldse otsivad grupikale kolmandat ja ei julge sinult küsida, sest sa oled veits hüsteeriline ja jube hukkamõistja?

Seda ma igal juhul usun, et kui üks petab, siis on mõlemad süüdi. Ausalt ka, isegi, kui alguses nõme on. Mul on ka üks endine pruut vahele jäänud ja kuigi ma alguses vihastasin ennast siniseks ja andsin nii mõnelegi elutoaseinale tappa, sain tegelikult aru, et ma ei olnud juba pikemat aega pruudi vastu eriti kena. Õhtul keerasin voodis selja ja hommikul püüdsin ilma liigse intiimsuseta tööle ära hiilida. Mis siis sellel vaesel tüdrukul üle jäi peale naabrimehe vända otsa kukkumise? Mitte eriti paljut! Nii et hoia oma teadmised heaga enda teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles