Prints William vihjas, mis soost on nende peagi sündiv laps

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja endine Norra jalgpallur John Carew rõõmustavad pärast Jack Graelishi väravat 85. minutil teisipäeval Aston Villa mängus Cardiff City vastu
Prints William ja endine Norra jalgpallur John Carew rõõmustavad pärast Jack Graelishi väravat 85. minutil teisipäeval Aston Villa mängus Cardiff City vastu Foto: Paul Harding/AP/Scanpix

Prints William on suur jalkafänn ning pärast hiljutist suurepärast mängu vihjas prints, et tahab oma kolmandale lapsele nime anda jalkastaari järgi.

Pärast Villa Parkis lemmikmansale kaasa elamist andis prints avalikkusele suure vihje, et järeltulija võib olla poiss. Nimelt tõdes ta, et tahab lapsele anda nime jalkastaari Jack Grealishi järgi.

Prints jäi 22-aastase Graelishiga ka pildile, pärast Aston Villa mängu Cardiff City meeskonna vastu. «Ma nõuan, et mu lapse nimeks saaks Jack,» ütles prints ning seejärel, ilmselt tabades, et on liiga palju öelnud, lisas: «Või Jackie...»

Kate Middleton
Kate Middleton Foto: GEORGES ROGERS/SIPA/GEORGES ROGERS/SIPA/Scanpix

Kate Middletoni ja prints Williami kolmas laps peaks sündima lähinädalatel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles