Naine jättis maha poiss-sõbra, kes häbistas teda «õllekõhukese» eest

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Shelby Johnsoni poiss-sõber saatis talle sõnumi, milles väljendas muret, et naisel on tekkimas «õllekõhuke». Murelik naine pöördus Twitteri poole ja sai ootamatut nõu, kuidas loobuda «kogukast 81 kilost».

23-aastane Shelby on Oregoni tudeng, kelle peika saatis talle sõnumeid, mis panid naise oma kehas halvasti tundma. Ta postitas kogu kirjavahetuse koos illustreeriva pildiga Twitterisse ning lisas, et kaalub 54 kilo – sama palju, kui mehega kohtudes.

«Sul on raudselt tekkimas õllekõhuke,» saatis mees talle, väites et naine ei näe välja selline, nagu tema sotsiaalmeedia fotodel. Shelby aga selgitas Twitteris, et on terve elu olnud kaaluga hädas, kaaludes vaid napid 40 kilogrammi. Kui ta aga 20ndates eluaastates hakkas juurde võtma, tundis ta lõpuks end tervislikuna ja oma kehas suurepäraselt. Seetõttu valmistasid ka antud sõnumid talle muret. «Ma ei taha tunda, et peaksin sinu jaoks kuidagi eriliselt välja nägema,» vastas naine poiss-sõbrale. Johnson küsis Twitteri-rahvalt nõu: kas ma pingutan üle? «Ma tõesti ei saa aru, kuidas inimene, kes väidab mind armastavat, suudab midagi sellist mulle öelda,» avaldas ta. Inimesed aga nõustusid, et mees on käitunud halvasti ja häbistanud tema täiesti normaalset keha.

Järgmisel päeval teatas Johnson, et kavatseb mehe maha jätta ehk loobuda «kogukast 81 kilost». Kuna säuts hakkas levima kulutulena, sai asjast teada ka nüüdseks juba endine poiss-sõber, kes Johnsoni sõnul tunneb end väga kehvasti, aga on otsustanud kogu kogemust võtta õppetunnina, et olla parem inimene.

Ka Johnson ise näeb asja nüüd positiivses valguses, kinnitades, et tema eesmärgiks on julgustada kõiki enda eest seisma. «Mul läks kaua aega, et jõuda oma enesehinnanguga siia, kus ma praegu olen,» ütles Johnson Fox Newsile. «Ja ma tahan, et iga naine tunneks samamoodi, hoolimata sellest, mida mehed ütlevad!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles