Viis kuulsat naist, kes on iseenda stilistid

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Lively.
Blake Lively. Foto: Taylor Jewell/AP/Scanpix

Kuulsad naised, kes punasel vaibal pilke püüavad, on pealaest jalatallani kadestamisväärselt viimistletud välimusega. Kuigi enamasti on selle taga stilisti käsi, siis on ka neid staare, kes valivad oma riided täiesti ise (ja teevad seda väga hästi).

Blake Lively.
Blake Lively. Foto: Dennis Van Tine/starmaxinc.com/Starmax/PA Images

Blake Lively

Näitlejat Blake Livelyt peetakse üheks kõige paremini riietuvaks kuulsaks naiseks, kuigi ta on professionaalsest abist loobunud. Väljaandele WWD antud intervjuus selgitas naine, et ta tahab oma imagot ise kontrollida. «Arvatavasti ei ole mul stilisti seetõttu, et mul on kontrolliprobleem ja suur ego – see on ilmselt aus vastus,» ütles ta. «Mulle lihtsalt meeldib nii. Mulle meeldib disain ja mulle meeldib mood – see on üks moodus, kuidas olla loominguline.»

NEW YORK - MARCH 29: Recording artist Erykah Badu visits BET's "106 & Park" at BET Studios on March 29, 2010 in New York City. Bryan Bedder/Getty Images/AFP
NEW YORK - MARCH 29: Recording artist Erykah Badu visits BET's "106 & Park" at BET Studios on March 29, 2010 in New York City. Bryan Bedder/Getty Images/AFP Foto: Bryan Bedder/AFP

Erykah Badu

Badu on oma vinge stiiliga juba aastaid naistele eeskujuks olnud. See kõik on puhtalt tema enda tehtud. «Ma ei tee vahet sellel, mida ma kannan tänaval ja mida ma kannan lavalt,» on ta öelnud ajakirjale Vouge. «Mul ei ole stilisti ja ma ei plaani oma riietust kunagi ette, see tuleb alati hetke ajel.» Kuigi Badu ise stiiliabi ei vaja, on ta stilistina teistele komplekte kokku pannud.

Diane Keaton.
Diane Keaton. Foto: Pacific Press/Pacific Press/Sipa USA

Diane Keaton

Kui Badu ja Lively on moekameeleonid, siis Keaton kannab kindlaid stiilielemente, millele ta on aastaid truuks jäänud. Omanäoline stiil on Keatonil mõistagi ise kujundatud. «Mulle meeldivad riided,» sõnas ta The Telegraphile antud intervjuus. «Ma riietan end ise.»

Emmy Rossum.
Emmy Rossum. Foto: Dia Dipasupil/AFP

Emmy Rossum

Noor näitlejanna käib väga peentel üritustel ja riietab end alati ise. «Sest ma armastan moodi ja ma olen nii pinnapealne,» ütles ta HuffPostile. «Ei, mulle lihtsalt meeldib riietega mängida. See on tõesti lõbus. Ma kirjutan ise disaineritele, valin välja, mis ma tahan ja siis nad saadavad selle mulle. Pärast saadan asja neile tagasi ja ei näe seda enam kunagi.»

Dita von Teese.
Dita von Teese. Foto: LOIC VENANCE/AFP

Dita von Teese

Glamuuritar Dita von Teese mitte ainult ei vali ise omale riideid, vaid teeb ka ise oma meiki ja soenguid. «Ma arvan, et paljud inimesed ei teagi,et mul ei ole glamuurimeeskonda ja et ma olen iseenda stilist – ma teen kõike ise,» tunnistas ta The Daily Front Row’le. «Mul ei ole stilisti ja ma valin ise oma riideid.»

Allikas: Pure Wow

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles