Sodiaagi saladused: kõige raskem õppetund, mis sul tuleb tänavu vastu võtta (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aigars Reinholds/PantherMedia/Scanpix

Meil kõigil on omad väljakutsed ja raskused. Neist on võimalik palju õppida, aga selleks tuleb oma mugavusstsoonist välja astuda. Kas oled selleks valmis?

Jäär

Elus ei saa kõike planeerida ja ette aimata. Mida rohkem üritad plaani järgi elada ning mida kindlamaid eesmärke omale sead, seda suurem on tõenäosus, et sa pettud ja tunned end läbikukkununa. Sa pead õppima, kuidas olla hetkes, et end niisamagi mõnusalt tunda. Ega see, kui midagi ei lähe täpselt plaanipäraselt, ei ole kohe maailma lõpp. Vahel just nii ongi vaja.

Sõnn

Tõelisi tundeid ei saa teeselda. Sa võid töödelda oma pilte, kirjutada naljakaid postitusi, saata sõpradele muretuid sõnumeid ja kujundada oma sotsiaalmeedia kuvandit nii, et sinust jääb väga õnneliku ja rahuloleva inimese mulje. Sel aastal õpid, et kui silme ees võid kõik ära petta, siis südant petta ei ole võimalik. Ilu, populaarsus või vara sind õnnelikuks ei tee. Mida kauem sa vastupidist arvad, seda enam raiskad oma väärtuslikku aega.

Kaksikud

Oled loomult nii seltsiv, et sinu elu keerleb suhete ümber. Ainus suhe, millele sa ei ole suutnud keskenduda, on su suhe iseendaga. Sel aastal pead hakkama piire nihutama, oma mõtteid välja ütlema, riskima ja tegutsema – mitte ootama, et keegi teine teeks sinu eest ära suured muutused, millest oled unistanud. Sel aastal õpid end uuesti armastama, kuid enne pead selleks aru saama, et vaid sina saad ennast päästa.

Vähk

Sinu elus on ees väga suured muutused ning see tähendab, et pead endalt küsima: kas selline ongi inimene, kelleks sa oled tahtnud saada? Kui su elu peaks otsa saama, kas sa oleksid enda üle uhke? Kui vastus on mingil põhjusel ei, siis tuleb sul hakata endaga tööd tegema. Oled täiskasvanuks saamist liigagi kaua edasi lükanud, nüüd ei maksa oma tähelepanul hajuda lasta, sest on aeg tõsisteks ja kestvateks muutusteks. Järgmisel aastal samal ajal oled endaga väga rahul, et suutsid nii palju saavutada.

Lõvi

Ainuüksi see, et sina kedagi armastasid, ei tähenda, et sa pidid temaga kokku jääma. Sama kehtib ka iga töökoha, sõpruse või riideeseme kohta, mis sulle alguses meeldis, aga millest ei saanud asja. Tunded võivad sind vahel petta ja sel aastal pead õppima rohkem oma mõistust kuulama. Loogiliselt võttes saad aru, mis on sulle kõige parem – sa ei pea seda õigustama, seda manguma või igavesti taga ajama.

Neitsi

Sul võis olla suur unistus, mida oled üritanud viimastel aastatel saavutada ning nüüd on kätte jõudnud aeg kibedaks õppetunniks. See, et sa midagi väga tahad, ei tähenda, et sa peaksid selle saama. See õpetab sulle alandlikkust. Õnneks on oma võimete tundmaõppimine sinu jaoks niivõrd silmiavardav kogemus, et see mõjub lõpuks hoopiski vabastavalt ning suunab sind õigele teele, mida sa ei oleks muidu avastanud.

Kaalud

Sul tuleb imeline aasta ja mitte ainult seepärast, et su elu radikaalselt paremaks muutub (saad lõpuks lõigata lõivu varasemate kannatuste pealt), vaid ka seetõttu, et sel aastal on aeg tervenemiseks. Enam ei lepi sa pinnapealsete lahendustega. Elu ei saa vaid hea välja paista, see peab ka hingele õige olema. Aasta läbi lahendad lõpuks probleeme, mis on sinuga teismeeast saadik kaasas käinud. Halb uudis on see, et lõpuks tuleb sul päriselt tegeleda tunnetega, mida oled varem joomise, söömise ja muude «abivahenditega» leevendanud. Aga sa saad hakkama!

Skorpion

Selle aasta märksõna on usaldus. Suur osa sinu olemusest on üles ehitatud kontrollivajaduse ümber, sest sa tunned suurt vajadust juhtida kõike elus toimuvat. Sisuliselt tähendab see aga seda, et oled kontrollinud, mida sa teed, ja mitte seda, mida sa tunned. Muidugi ei ole see jätkusuutlik, mistõttu ongi see põrunud. Nüüd tuleb sul tasahaaval lahti lasta. Sa pead õppima usaldama, et õigel ajal leiad sobiva partneri, töö ja oma raja.

Ambur

Sul tuleb tänavu enda vastu aus olla, kas sa ikka saavutad seda, milleks sa võimeline oled. Tõenäoliselt on vastus ei. Sa peaksid tegema palju rohkem, aga praegu seisad sa iseendal tee peal ees. Selleks tuleb sul kaineks saada (võib-olla ka sõna otseses mõttes) ja endale ausalt selgeks tegema, mis on su eesmärgid ja kuidas sa elada tahad. Kell tiksub, igavesti aega ei ole. Loodetavasti motiveerib see teadmine sind midagi tegema seni, kuniks veel võimalust.

Kaljukits

Sel aastal võib ette tulla ootamatuid muudatusi, millele sa kõigest väest vastu punnid, kuni veel vähegi suudad. Kuigi muutus on «ootamatu», siis teadsid sa selle tulekust juba ammu, kuid ei tahtnud seda endale tunnistada. Nüüd ei ole muud, kui pead paratamatusega leppima. Sa tead, kui su töö ei ole õige. Sa tead, kui su suhe teeb sind õnnetuks. Sa tead, kui su sõbrad on valed. Sa tead, milles on probleem. Sa lihtsalt ei ole tahtnud endale tõde tunnistada, sest siis tuleb midagi ette võtta. Nüüd on aeg selleks küps.

Veevalaja

Sel aastal muutub pidevalt midagi sinu ümber. Ja kuigi sulle on lõpuks tundunud, et oled saavutanud hea tempo, siis võib suuri muutusi toimuda nii sinu pereelus kui töökohas. Seetõttu pead õppima kohanema uute oludega. Selle asemel, et kõige hullemat karta, vasta muutustele loominguliselt ja ambitsioonikalt. Nii on sul võimalik olukorda enda kasuks pöörata.

Kalad

Sul tuleb tänavu oma juurte poole pöörduda. Oled pikalt ringi eksinud (kas piltlikult või päriselt) ja paljudesse seiklustesse oled sattunud seetõttu, et sa ei ole iseendaga kooskõlas. Sa ei olnud valmis selleks, et tegeleda kodus oodanud probleemidega. Nüüdseks oled piisavalt kaua eemal olnud ja on aeg tagasi tulla. Elu, mida päriselt tahad, on sinu jaoks olemas, kui sa vaid oled piisavalt vapper, et seda valida.

Allikas: Thought Catalog

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles