Kohtingutreener õpetab: 5 kindlat sammu mehe südame võitmiseks

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: stocksnap

Kas sa tead, kui kaua läheb mehel otsustamiseks, kas sa meeldid talle või ei? Kaks deiti? Nädal? Ei, vastus on 60 sekundit, ütleb kohtingutreener Matthew Hussey.

Matthew Hussey on kohtingutreener, kes on abistanud tuhandeid inimesi armastuse leidmise teel. Tal on oma Youtube’i kanal, ta on välja andnud kohtinguteemalisi raamatuid ning üles astunud televisioonis. Hussey sõnul otsustavad mehed esimese minuti jooksul, kas nad tahavad sinuga edasi suhelda või ei. Mida siis teha, et esmamulje oleks parim võimalikest?

  1. Mehi tõmbavad elurõõmsad naised. Keegi ei taha suhelda inimestega, kes on negatiivsed. Mehed märkavad, kas sinust kiirgab rõõmu ja optimismi, kas sa tervitad teda naeratades, kas sul on üleüldiselt elu vastu kirg.
  2. Ta tahab näha, et sa oled huvitatud. Mehed märkavad, kui sa ei kuula nende juttu ning tahad vaid rääkida iseendast.
  3. Mehed tahavad naisi, kes on väljendusrikkad. Kui suletud on su kehakeel? Kas sa hoiad end tagasi, ei luba endal naerda või avaldada arvamust? Kui mees tajub, et su ümber on kõrged müürid, ei ole see meeldiv.
  4. Mehed märkavad detaile. Ka naistele ei meeldi, kui mees ilmub kohtingule rääbakana. Sa ei pea end maksimaalselt üles lööma, aga näe natukenegi vaeva!
  5. Mehi tõmbab seksuaalne enesekindlus. Seda on raske kirjeldada, aga see on see teatud «miski», mis näitab, et sa oled oma kehaga sinasõber. Olgu selleks sädemeke silmis, soe kallistus, jutu ajal käe puudutamine – see on asi, mis muudab su mehe silmis sõbrast potentsiaalseks suhtematerjaliks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles