Astroloogid ennustavad prints Harryle ja Meghan Markelile tulevikus suhteprobleeme

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle.
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: George Rogers/SIPA/Scanpix

Peagi abielluvad prints Harry ja Meghan Markle on astroloogilises plaanis hea paar, kuid kui kindlalt abielu kestab, on küsitav.

Prints harry sündis 15. septembril 1984 ja on Neitsi, Meghan sündis 4. augustil 1981 ja on Lõvi. «Nende päikesemärgid asuvad teineteise kõrval, mistõttu ei saa öelda, et nad oleks kas väga hea või väga halb paar,» selgitab astroloog Suzie Kerr Wright portaalis GH. «Sellegipoolest ei ole ma nii ilusat sünastriat – armastuse ja suhte astroloogiat – ammu näinud.»

Harry ja Meghani suhe peaks kestma ka kuningliku elu stressist sõltumata. «Lõvina on Meghan sündinud juht, kes on uskumatult väärikas ja emotsionaalselt intelligentne,» kommenteerib omalt poolt astroloog Jennifer Racioppi. «Ta on hea suhtleja, pühendunud oma suhtele ja tegutseb õiglustundega, mis aitab tal kuningliku elu pisiasjadega hakkama saada.»

Racioppi sõnul oli ammu oodata, et prints Harry püsisuhtele pühenduks. «Kuna prints Harry on Neitsi, on ta oma valikutes täpne. Teda mõjutab ka Sõnni kuu, millest võib järeldada, et ta langetab otsuse siis, kui on sellele täielikult pühendunud.»

Meghanit ja Harryt ühendab soov alati teisi aidata. Neitsidele meeldib teisi hukatusest päästa, Lõvid on oma olemuselt hoolivad ja tahavad, et teistel läheks hästi. Kui nad jätkavad koos inimeste aitamist, on neil astroloogide sõnul hea võimalus jääda dünaamiliseks tiimiks.

Parku on neil ka oluline erinevus, mis võib hakata probleeme tekitama. Nimelt on Meghan seltskonnastaar, kuid prints Harryle meeldib hoida omaette. «Meghan on seltskondlik ja rahusobitaja. Probleeme lahendab ta neist rääkides ja asju läbi arutades,» ütleb Wright. «Prints Harry on aga loomult praktilisem ja talle ei meeldi suured muutused. Harryl tuleb suhtes Meghaniga oodata ootamatut, sest Meghan mõtleb tavatult. Vaatamata erinevustele tunneb Harry, et Meghan tõesti mõistab teda ja seega julgeb ta end rohkem avada.»

Astroloogide sõnul on pulmapäev, 19. mai väga oluline päev. Sellest võib järeldada, et järgmised seitse aastat otsivad Meghan ja Harry maailma probleemidele innovaatilisi lahendusi. See aga ei peleta nende soovi ka oma pere rajada. «Lapsed tulevad üsna ruttu, kuigi 2019. aasta lõpus võib seoses lapsega olla mingi segadus,» hoiatab Wright ja lisab, et probleemiks võib olla ka meedia liigne tähelepanu.

Abielu jooksul võib olla, et prints Harry on veidi armukade ja ei ole rahul, et naisel on oma karjäär. Naine võib omakorda tunda, et mees on liiga kontrolliv. Raskustele vaatamata loodavad astroloogid, et prints Harry ja Meghan Markle on hea paar ning nad suudavad oma mured jooksvalt ära lahendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles