Rongaisa Tom Cruise pole tütar Surit näinud ligi neli aastat

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise Suriga aastal 2012
Tom Cruise Suriga aastal 2012 Foto: MEHDI TAAMALLAH/AFP/Scanpix

Täpsemalt pole Cruise kohtunud Suriga 1458 päeva, mis on umbes neli aastat.

Your Tango vahendab Surile ja tema emale, Tom Cruise’i eksnaisele Katie Holmesile lähedalseisva allika sõnu, et tõesti on veninud kohtumiste vahe nõnda pikaks. «Tom on oma elus liikunud edasi järgmisse faasi ja ta lõpetab oma viimast filmi,» ütleb allikas. «Nende vahel puudub igasugune suhtlus. Tom räägib tütrest üliharva.»

Olukorda pole kommenteerinud ei Cruise ega Holmes, kuid viimast korda fotografeeriti isa-tütart koos aastal 2012 Disney veepargis Floridas. Suri on praegu 11-aastane.

Katie Holmes ja Suri Cruise detsembris 2017
Katie Holmes ja Suri Cruise detsembris 2017 Foto: Evan Agostini/AP

On ka neid, kes sosistavad, et Cruise’i religioon saientoloogia on põhjuseks, miks ta tütrest eemale hoiab. Vastuolulise sekti liikmed sageli hoiavad peredest eemale, kui on otsustanud saientoloogiakirikuga liituda. Seega arvatakse, et kui Cruise liitus kirikuga, nõuti talt ka peresidemete läbilõikamist.

Käivad ka sosinad, et Cruise plaanib kirikust lahkuda ning endise kirikuliikme, näitlejanna Leah Remini sõnul tooks see liigutus kaasa tõenäoliselt saientoloogiakiriku kokkulangemise. Cruise pole ka neid kõlakaid kommenteerinud.

Küll aga lisab allikas, et pikas plaanis on isa ja tütre teineteise taasleidmine võimalik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles