Sõbranna nädalahoroskoop 7.–13. aprill

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Mida toovad kevadised tuuled sinu tähemärgile?

 

Jäär

21. märts – 19. aprill

Aeg võib olla pingeline, eriti neile Jääradele, kel on sel nädalal sünnipäev. Energiat on küll palju, ometi ei saavuta sa midagi lihtsalt, pead jõuliselt võitlema oma õiguste ja koha eest Päikese all. Oled tugev, aga tugevad on ka su konkurendid. Püüa olla rahulik, väldi konfliktidesse sattumist.

 

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Midagi su elus võib muutuda. Ehkki see tundub esmapilgul veider, on igal asjal siiski kindel põhjus ning praegusel juhul saad sellele tõenäoliselt jälile siis, kui meenutad oma käitumist minevikus. Vanu aegu analüüsides peaksid leidma ka lahendused nüüd õhus olevatele probleemidele.

 

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kohustustekoorem on küllalt raske kanda. Tunned, et teised usuvad sinusse, ootavad sult tarku otsuseid ja kiiret tegutsemist, sina aga oled ebakindel ega tea, mida ja kuidas tegema peaksid. Ära keskendu põdemisele, otsi lahendusi. Üksi ei pruugi sa neid leida, toetu inimestele, keda saad usaldada.

 

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Keeruline on sundida end tegema asju, mis on ammu ära tüüdanud ega paku enam mingit pinget. Vajad uusi väljakutseid, aga oled justkui käsist-jalust seotud, sest oled lubadusi andnud ja lepingutelegi alla kirjutanud. Proovi end motiveerida, leides iga tegevuse juures ka positiivseid külgi.

 

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tahad uut ja huvitavat kogeda, oled valmis seiklusteks. Kui nüüd reisile lähed, võib see kujuneda äärmiselt põnevaks. Samas pead pidevalt arvestama, et seiklemine pole sugugi alati turvaline. Ära võta hullumeelseid riske, jälgi pidevalt, et su seljatagune oleks kindel, et igast olukorrast leiduks varuväljapääs.

 

Neitsi

23. august – 22. september

Sul tekib põnevaid võimalusi, aga nende ärakasutamiseks on kindlasti ka raha vaja. Kui sul endal piisavat summat pole, on küll alati võimalik laenata, aga praegu pole see soovitatav – hiljem võib tagasimaksmisega probleeme tekkida. Pigem murra rohkem tööd, et vajalik summa teenida.

 

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kõige kallima inimesega on kõige keerulisem suhelda! Sinu ootused ton ilmselt väga kõrged, samas on temalgi omad nõudmised. Soov ennast kehtestada tekitab võimuvõitlust, mis võib viia konfliktideni. Mõnikord on mõistlik kodurahu huvides järele anda ja loobuda oma tahtmise läbisurumisest.

 

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Oled palju mõelnud, kuidas oma tulevikku kujundada. Sul on välja töötatud plaan ja ilmselt ka varuplaan juhuks, kui kõik ei lähe sinu soovide kohaselt, nüüd aga võib miski su mõtted hoopis uuele rajale viia. See, mida nüüd kuulda või näha saad, kergitab loori võimalustelt, mis varem su silme eest peidus olid. 

 

Ambur

22. november – 21. detsember

Sind ümbritsevad inimesed saavad nii mõnestki asjast sootuks teisiti aru kui sina. Sul jällegi on raske teistsuguseid seisukohti mõista. Oled endas väga kindel, üritad jõuliselt selgeks teha, et sinu arvamus ongi absoluutne tõde. Ürita olla paindlikum – kui teisi tähelepanelikult kuulad, võib paljugi õpetlikku teada saada.

 

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Kõige keerulisem on suhelda nende inimestega, kes on juba aastaid päevast päeva su kõrval olnud. Minevikus tehtu ja öeldu tõuseb taas päevakorrale. Probleemid, mis sinu arvates olid ammu lahendatud ning unustuse hõlma vajunud, on kellelgi su lähedastest ikka veel õhus ja sinuta ta neid ei lahenda.

 

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Ole aktiivne, ürita ennast arendada. Praegu saadud uued teadmised tulevad sulle edaspidises elus kindlasti kasuks. Kui saad, mine koolitusele või kursustele. Juhul, kui sind huvitav maksab küllaltki krõbedat hinda maksab, ära ikkagi koonerda. Teadmistepagas aitab sul kulutatu ilmselt mitmekordselt tagasi teenida.

 

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Oled valmis päris palju rabelema selle nimel, et oma majanduslikku olukorda parandada. Aeg pakub sulle mitmesuguseid võimalusi, aga et ära tabada, mis ka tõepoolest tulusaks osutub, pead olema tähelepanelik ja tark. Kui teed õige valiku, võid leida kullasoone, kui valid valesti, kannad kaotusi.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles