Ideaalne «järgmise päeva kleit»

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liina Stein

Pulmakleidi valik tundub pea igale pruudile iseenesestmõistetav  – enamasti soovivad neiud, et neil oleks valge kleit, perfektne lõige ja ajatu disain. Tihti kestab aga pulmapidu mitu päeva ja hoopis keerulisemaks katsumuseks võib saada laulatusest järgnevale päevale sobiliku riietuse leidmine. Siin on mõned soovitused, mida sellel peaaegu sama tähtsal päeval selga tõmmata.

3D lilleline pitskleit (Liina Stein, 750 €)

Foto: Liina Stein

Beežikates toonides naiselik kleit on ülimalt mugava lõikega, mis sobib pea iga naise kehakujuga. Kuigi kleit on üldpildis pigem tagasihoidlik, tekitab selle detailsus tõelise vau-efekti.

Mugav kleit suvepulmaks (Astri, 109.9 €)

Foto: Astri

Pastelsetes toonides lillekestega kleit on lihtne, kuid armas. Samuti leiaks see veel kindlasti kasutust ka siis, kui pulmapidustused juba läbi.

Konservatiivne midikleit (Iris Janiver, 240 €)

Foto: Iris Janvier

Kes soovib jääda tagasihoidlikumaks ja ei taha sitside ja satsidega silma paista, võib selga tõmmata näiteks sellise klassikalise varrukateta põlvedeni kleidi.

Kehaligi pitskleit Guessilt (Kaubamaja, 95.99 €)

Foto: Guess

See valgest pitsist kleit sobib naistele, kes soovivad välja tuua oma kehakumerused. Kleit istub seljas üpris ümber, kuid on sellegipoolest pulmapeoks sobilik.

Must graatsia (Piret Kuresaar, 199 €)

Foto: Piret Kuresaar

Kui tavaline valge tundub liiga igav, miks mitte kasutada veidi mustrit. Mustade detailidega daamilik kleit ulatub põlvini ning ei vaja enda juurde ühtegi ehet ega lisavärvi.

Unelmate kleit (Liina Stein, 1950 €)

Foto: Liina Stein

Kes ei soovi järgneval päeval uhkele valgele pulmakleidile alla jääda, võib selga tõmmata selle silmipimestavalt kauni kokteilikleidi. Komplimendid on sada protsenti garanteeritud!

Artikkel ilmus Postimehe lisas Pulmad nr 1, kevad 2018.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles