Kolm asja, mida Jäär peab aprillis tegema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevad on õhus ja südames.
Kevad on õhus ja südames. Foto: Benis Arapovic/PantherMedia/Scanpix

Pane tähele, sünnipäevalaps! Nüüd on sinu kuu, mis tähendab, et sul on võimalus seda aega maksimaalselt enda hüvanguks ära kasutada.

15. aprillil tee kevadkoristus

Su lauanurgale on kogunenud hunnik vanapaberit, laest ripuvad alal ämblikuvõrgud ja sa pole oma auto pakiruumi põhja juba ammu näinud. 15. aprilli noorkuu on kevadkoristuseks kõige parem aeg, sest siis tundub see sulle imelihtne – isegi nauditav. Ärka vara, söö mõnus hommikusöök ja asu asja kallale. Oled sel pühapäeval energiat täis ja saad palju kodutöid tehtud.

24. aprillil astu julgem samm suhete vallas

Veenus liigub 24ndal Sõnni märgist välja ja see teeb sind teisipäeva kohta eriti vallatuks. Võta sellest maksimum! Kui oled vallaline, siis otsi juba varem võimalusi, et kellagagi just sel päeval välja minna. Kui oled suhtes, võta ette midagi ootamatut ja üllata oma partnerit. Nii jääd seda päeva kauaks muheledes meenutama.

Raske vestlus jäta 29ndaks

29. aprillil tuleb koos täiskuuga muutuste energia, mis toob sulle mõtteselguse. See on hea aeg rasketeks vestlusteks, mis on sind juba pikka aega painanud ja mida oled edasi lükanud. Räägi oma mured südamest südamesse ära, et suu puhtaks ja elu kergemaks saada.

Allikas: Pure Wow

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles