Chanel saab noomida: miks on 16-aastane Kaia Gerber reklaamis nii paljas?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Märtsi lõpus postitas moemaja Chanel oma Facebooki lehele reklaamfoto diivanil lebavast Kaia Gerberist, kes on Chaneli käekotikollektsiooni uus reklaamnägu. Kõik fännid ei ole aga pildiga rahul, sest Cindy Crawfordi tütar Kaia on alles 16-aastane.

Nii Chaneli Facebookist kui Instagramist leiab kommentaare pettunud klientidelt, keda häirib, et 16-aastane tüdruk on nõnda paljas ja teismelise tüdruku kohta sobimatus asendis. «Päriselt? 16-aastane? Mida te õige sellega promote?» küsib üks Facebooki kasutaja. «Ta on väga ilus. Ilus tüdruk. Liiga noor,» lisab teine.

Kritiseerijate kõrval on ka neid, kes peavad Chaneli modellivalikut väga õigeks ja isegi kiidavad neid hea avastuse eest. «Inimesed peavad vabamalt võtma,» ütleb üks kommenteerijatest. «Ta lihtsalt lõõgastub.»

Kaia Gerber, kes sai 16-aastaseks möödunud aasta septembris, on supermodell Cindy Crawfordi ja ärimehe Rande Gerberi tütar. Modellindusega alustas ta juba 10-aastaselt, poseerides Young Versace’le. Ta on olnud ajakirjas Vouge ja kõndinud paljude nimekate moebrändide (näiteks Marc Jacobs, Burberry ja Prada) moelavadel, edastab Daily Mail.

Modell Kaia Gerber Chaneli moeetendusel Pariisi moenädalal tänavu märtsikuus.
Modell Kaia Gerber Chaneli moeetendusel Pariisi moenädalal tänavu märtsikuus. Foto: Jonas Gustavsson/Sipa USA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles