Paljastatud: mida kardab prints Harry oma pulmade juures enim?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Belfastis
Prints Harry ja Meghan Belfastis Foto: GEORGES ROGERS/SIPA/GEORGES ROGERS/SIPA/Scanpix

Kui prints Harry ja Meghan Markle möödunud aasta novembris oma kihluse välja kuulutasid, avaldasid paljud imestust: mis häda Harryt nüüd nii kiirelt altari ette ajab? Eriti arvestades, et eelmised suhted on tal kestnud palju pikemalt kui 16 kuud Meghaniga.

Kuninglikud allikad ütlevad, et teavad põhjust: nimelt tahab Harry olla kindel, et tema vanavanemad saaksid kindlasti pulmadest osa. Eriti on ta mures oma 96-aastase vanaisa, prints Philipi tervise pärast. Mäletatavasti astus möödunud suvel Philip ametlikult tagasi kuninglikest kohustustest ja läks nö pensionile.

«Harry ei tahtnud riskida sellega, et tema vanaisa ei näe teda abiellumas,» ütles üks allikas Best Life'ile.

Mure printsi tervise pärast on muutunud tõsisemaks pärast seda, kui märgati, et Philip puudus ka ülestõusmispühade palvuselt. «Harry on oma vanaisaga väga lähedane ja tahab, et ta näeks, kui abiellub Meghaniga,» ütles allikas. «Paar on printsi praeguse terviseseisundi pärast väga mures. Oleks südantmurdev, kui prints Philip ei viibiks laulatusel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles