Ilublogija näitas, mis peitub tegelikult akrüülküünte taga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Akrüülküüned näevad imekaunid ja hoolitsetud välja. Nii võib jääda mulje, et elu kunstküüntega on muretu ja käi vaid hoolduses, et värvi uuendada.

Tuntud ilublogija Amelia Perrin avaldab sageli fotosid värskest maniküürist ja täiuslikkuseni viimistletud küüntest. Tema viimane Twitteripostitus purustab aga illusiooni, et see kõik lihtsalt tuleb.

Nagu selgub, mõjuvad akrüülküüned oma küüntele väga halvasti ja nende kandmisesse tuleb teha pause, et küüneplaadile puhkust anda. Amelia kandis aga akrüülküüsi järjepanu oma kuus aastat.

Kui tavaliselt käib blogija salongis küünehoolduses, siis nüüd rebis ta küünepikendused ise küüntelt maha ja ei leidnud aega, et salongi minna.

Kuulsuste küünetehnik Britney Tokyo selgitas väljaandele Women’s Health, et ilublogija Amelia küüned ei oleks nii tugevasti kahjustada saanud, kui oleks lasknud need spetsialistil maha võtta ja ei oleks neid ise sikutama hakanud.

Ilublogija sai oma küüned korda, kui lasi kätel paraneda ja tarvitas biotiini sisaldavaid toidulisandeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles