Üks reegel, millest ei saa isegi Meghan oma pulmas mööda hiilida

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle 23. märtsil Belfastis
Meghan Markle 23. märtsil Belfastis Foto: GEORGES ROGERS/SIPA/GEORGES ROGERS/SIPA/Scanpix

Meghan Markle, kes maikuus prints Harryga abiellub, on juba tuntud kui paras reeglitemurdja ning ta on juba pulma korraldades hüljanud nii mitmedki kuninglikud traditsioonid.

Nii näiteks ei valinud ta pulmatordiks traditsioonilist puuviljakooki ning räägitakse, et tal on kavas lasta oma emal end altari ette saata, selmet kõndida sinna isa Thomas Markle’i käevangus. Käivad ka kõlakad, et temast saab esimene kuninglik pruut, kes peab oma pulma vastuvõtul ka kõne. Kuid on üks reegel, millest ei saa isegi Meghan mööda hiilida.

MSN tuletab meelde kehtivat ja väga jäika etiketireeglit. Igaüks, kes sööb samas lauas Inglismaa kuningannaga, peab lõpetama söömise sel hetkel, kui kuninganna söönuks saab. Kuna Elizabeth II on valitsev monarh, siis peavad kõik järgima peolauas söömisel tema eeskuju – ning panema kahvlid käest, kui kuninganna seda teeb.

Õnneks on Meghan selle veidra reegliga juba tuttav, kuna veetis jõulud oma tulevase abikaasa perega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles