Huvitav põhjus, miks Melania Trump alati fotode jaoks avatud suuga poseerib

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melania Trump
Melania Trump Foto: SAUL LOEB/AFP/Scanpix

On aasta 2018 ja selfi on sõna, mis on jõudnud Oxfordi sõnastikku. Seega on tõenäoline, et sulgi on välja kujunenud oma lemmikilme, millega kaamera ette jääda. Nii on lugu ka Melania Trumpiga, kes alati poseerib avatud suuga.

Miks see nii on? Oleme kunagi juba kirjutanud, et «kalahuuleilme» on paljude jaoks väga armastatud selfipoos ning seda heal põhjusel – üllatuslikult on tegemist kõige meelitavama ilmega, mida kaamera armastab.

Instyle kirjutab, et lisaks Melaniale armastavad «kalahuuletada» paljud teised punase vaiba staarid. «Sa lihtsalt näed natuke seksikam välja, kui su huuled on kergelt avatud,» ütleb kehakeele ekspert Traci Brown. «Su huuled paistavad nii suuremad.»

Browni sõnul on modellid selle ilme täiustanud, kuna see on vähemhäirivam kui nähtavate hammastega naeratus ning ei võta tähelepanu riietelt, mida nad kannavad. Arvestades Melania kunagist karjääri modellina, pole imestada, et tal see lemmikilme on. Lisaks avatud huultele on tema pea harilikult fotodel ka teatud nurga all, nii et kaamera ei vahiks ninasõõrmetesse. Plussina näivad silmad nii suuremad ja Brown ütleb, et inimestena tunneme me loomuldasa suuremat tõmmet nende poole, kellel on suuremad silmad (mõtle ka: kutsikad, beebid).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles