Prints Harry ja Meghan Markle valisid välja kuningliku pulma lilleseadja

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Florist Philippa Craddock
Florist Philippa Craddock Foto: Dominic Lipinski/AFP

Eile teatas Kensingtoni palee oma Instagrami-kontol, et 19. mail toimuvateks prints Harry ja tema armastatu Meghan Markle'i pulmadeks on välja valitud florist.

Lilledega ehib kiriku florist Philippa Craddock. Püha George'i kabeli lilleseadete jaoks korjatakse õisi Windsori pargist ning teistest kuninglikest aedadest.

Philippa Craddock
Philippa Craddock Foto: POOL/REUTERS/Scanpix

Kasutatakse aastaajale omaseid lilli ja taimi, näiteks pöögi-, kase- ja valgepöögioksi, millega seotakse valged roosid, pojengid ja sõrmkübaralilled. Lilleseadete disain peegeldab metsikut ja looduslikku maastikku, kust ka paljud taimed võetakse.

Philippa Craddock ütleb ise, et on võimaluse üle kuninglikku pulma ehtida mõistetavalt väga õnnelik. «Ma armastan koos Harry ja Meghaniga töötamist, see on uskumatu au,» ütles ta oma Instagrami-kontol. «Kõik minu disainitööd saavad olema nende kui paari peegeldus, esikohal on aga jätkusuutlikkus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles