Kate Middletoni kolmanda lapse sünniplaan on rangete turvanõuetega (2)

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: GEORGES ROGERS/SIPA/GEORGES ROGERS/SIPA

Viimasel ajal vallutab uudisportaale kuninglike pulmade hullus. Selle kõige juures valmistub ka teine kuninglik perekond elumuutvaks sündmuseks. Kuninglik poeg saabub Kate Middletonile ja prints Williamile range turvaplaani saatel.

Uue ilmakodaniku sünni tähtaeg on teadaolevalt 23. aprill. Haigla, milles ta ilmavalgust näeb on Paddingtoni St. Mary'se haigla luksuslik sviit. Selles Londoni haiglas sündisid ka pere vanemad lapsed prints George ja printsess Charlotte.

Kuninglik sünnitussviit maksab ööpäevas kuni 9650 dollarit. Kuninglikul perel on see ruum broneeritud alates märtsikuu keskpaigast, kirjutab Women´s Health. Turvateenistus käib seda ruumi aeg-ajalt vaatamas ning see on valmis Middletoni igal ajal vastu võtma. Ka ruume kõrgemal korrusel kontrollitakse regulaarselt.

Meeskond, kuhu kuulub ka Middletoni ema, on organiseerinud kõik alates meediaplaanist, lõpetades hotelli turvaplaaniga. Kui sünnitus algab, sõidavad Kate ja William otse haiglasse, teavitades haiglat alles viimasel hetkel enne sinna jõudmist. Haigla saab kõigest viieminutilise hoiatuse kõrguste tulekust, et info Middletoni kodust lahkumisest ei jõuaks lekkida.

Prints ja printsess jäävad uue pereliikme saabumiseni vanaema Carole Middletoni hoolde. Vanade traditsioonide kohaselt pannakse pärast lapse sündi ametlik teade Buckinghami palee ette ning sellele järgneb teade sotsiaalmeedias.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles