Selgeltnägija: printsess Diana ei pea Meghanit õigeks valikuks

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana poegadega juunis 1985. Süles on noor Harry.
Printsess Diana poegadega juunis 1985. Süles on noor Harry. Foto: STRINGER/UK/Reuters

Kuninglike pulmadeni, mil prints Harry abiellub oma armastatu Meghan Markle’iga, on jäänud seitse nädalat. See tähendab, et avalikkuse tähelepanu otsivad lisaks asjatundjatele ka «asjatundjad».

Briti meedia meenutab, kuidas hiljuti teatas selgeltnägija Simone Simmons, et sai kontakti printsess Dianaga. Diana olevat öelnud, et ta oleks olnud Brexiti poolt – kui ta vaid veel elus oleks.

«See on väga veider, et ma teda ikka veel kuulen,» ütles Simmons. «Ma kuulen tema häält rääkimas maailmasündmustest, aga ka sellest, et ta armastab oma lapselapsi meeletult.»

Lisaks olla Diana öelnud, et jumaldab Kate’i ning ta arvab, et Kate on Williami jaoks täiuslik. Häid uudiseid pole selgeltnägijal aga Meghanile – printsess Di olevat öelnud, et ta ei pea Meghanit tema noorimale pojale õigeks valikuks.

«Ta ütles juba mõni aeg tagasi, kes on Harryle täiuslik naine,» selgitas selgeltnägija. «Harry sai sellest aru, kui see juhtus.» Diana küll ei täpsustanud, millist Harry eksidest ta silmas pidas - aga ehk ongi seda palju nõuda, arvestades, et Diana surmast möödus augustis 20 aastat...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles