Naised, kes saavad 55 orgasmi kuus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images/PantherMedia/Scanpix

Värske uuring näitab, et mõned naised saavad kuus kuni 55 orgasmi. Üllatus-üllatus: need on naised, kes seksivad teiste naistega.

Väljaandes Archives of Sexual Behavior avaldati uuring, milles analüüsiti üle 3000 naise seksuaalelu. Naised jaotati kahte gruppi – need, kes seksisid peamiselt meestega ja need, kes seksisid naistega.

Uuringus osalenud naised pidi vastama, kui sageli nad saavad orgasmi, kui tihti on nad seksuaalvahekorras ning millised seksuaalakte on nad viimase nelja nädala jooksul teinud, edastab Women’s Health.

Naised, kelle partner oli teine naine, seksisid keskmiselt umbes 10 korda kuus. Naised, kelle partner oli mees, seksisid umbes 15 korda kuus. Seevastu teiste naistega seksivad naised said kolm korda suurema tõenäosusega alati orgasmi kui need, kes seksisid meestega. Seda olenemata seksuaalelu aktiivsusest.

Miks siis nii? Teadlaste selgitusel hõlmab naise ja mehe vahekord pea alati penetratsiooni, millest paljud naised orgasmi ei saa. Uurijad viitasid oma töö lõppsõnas varasematele uuringutele, mis on näidanud, et heteroseksuaalsetes suhetes lõppeb seks sageli mehe orgasmiga ning naise vajadus jääb katmata.

Lisaks tuli uuringust välja, et naiste võimalus orgasmi saada on seda suurem, mida mitmekülgsem on paari seksuaalkäitumine. Kui naine penetratsiooniga orgasmi ei saa, võib see kergemini tulla käe, suu või seksleluga genitaale stimuleerides. Seda lihtsat tõde teavad paremini naised, kes teineteise vajadustega meestest paremini kursis on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles