Geniaalne nipp, kuidas meigikäsn kiiresti puhtaks saada

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meigikäsnaga on väga mõnus meiki peale kanda, sest nii jääb see ühtlane ja loomulik. Kahjuks on aga selle puhastamine väga tüütu, sest käsn imab iga korraga veidi jumestuskreemi enda sisse ja läheb aina mustemaks.

Meigikäsna puhastamine on väga oluline, sest kes tahaks omale koos värske meigiga hõõruda näkku lehkavaid meigijääke, surnud naharakke ja baktereid?

Enamasti pestakse käsn pärast meigi tegemist kraani all seebiga puhtamaks, kuid päris nii klaariks nagu uuena, ei taha see minna. Seetõttu on naised internetis rabatud ühest nipist, millega saab väga lihtsalt meigikäsnad nagu uueks pesta, edastab LifeHacker.

Üks naine jagas Twitteris õpetust panna meigikäsn minutiks seebiveega mikrolaineahju, et mustus kergemini maha tuleks. Teised proovisid nippi järele ja pidid tunnistama, et see tõesti toimib!

Üks naine sai õpetusest valesti aru ja kärsatas oma meigikäsna mikrolaineahjus ära, sest ei pistnud seda vette, vaid asetas lihtsalt taldrikuga ahju.

Käsna puhastamiseks on aga väga oluline, et see oleks veega kaetud. Proovi järele!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles