Kaval põhjus, miks kuningliku pere naised alati ümbrikkotti kannavad

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anwar Hussein/Anwar Hussein/EMPICS Entertainment / Scanpix

Olete kindlasti märganud, et kuningliku pere naised armastavad ümbrikkotte (clutches). Miks on aga just see ridikül nende lemmik?

Üheks põhjuseks on tõsiasi, et see aitab vältida piinlikke situatsioone. Oleme juba varemgi kirjutanud, kuidas just ümbrikkoti käes hoidmine päästab välja neil hetkedel, kui ei ole kohane kätt suruda.

Printsess Diana oli aga ümbrikkottide populariseerija ning ta leidis neile teise väga kavala kasutuse. Nimelt surus ta iga kord autost välja astudes käekoti rinnale - nii aitas see lihtne liigutus vältida võimalikku skandaalset pilti paljastunud dekolteest. Oli ju printsess Diana enim pildistatud naine ning sellised ettevaatusabinõud kulusid marjaks ära.

Ümbrikkottidele kehtib kuninglikus peres aga veel üks reegel - neid ei topita kunagi kaenla alla ning ei asetata lauale. Seni pole aga olnud märgata, et Meghan väga kuninglikke riietumistraditsioone järgiks, seega võime vaid oodata ja vaadata, mil ta ümbrikkoti traditsioonile oma vindi peale keerab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles