Video: sõrmusekandjaks toodud loorkakk «ründas» laulatusel isameest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KMG / SWNS.com/KMG / SWNS.com / Scanpix

Jeni Arrowsmithi ja Mark Woodi pulmapidu jääb nii neile kui nende külalistele kauaks meelde ja seda humoorika vahejuhtumi tõttu, mille peategelasteks isamees ning sõrmusekandja ülesande saanud loorkakk. 

Tseremoonia kulges esialgu plaanipäraselt, ent lõpuks jõudis kätte hetk, mil pruutpaar pidi vahetama sõrmuseid. Traditsioonilise sõrmusekandja asemel otsustasid nad aga kasutada loorkakku. Lind jõudis sõrmustega kohale ning maandus esimese isamehe väljasirutatud käsivarrele. Vaid hetk hiljem tõusis loorkakk aga taas lendu ning võttis suuna teise isamehe poole, kes suurest ehmatusest toolilt alla sadas ning kõik külalised rõkkavalt naerma ajas.

«Isamehe reaktsioon ja toolilt kukkumine ning pulmakülaliste naerma purskamine oli tõeliselt naljakas,» sõnas pulmas fotograafiks olnud Stacey Oliver. «Millegipärast otsustas lind just tema juurde minna, ent ta kardab paaniliselt kõiki lendavaid elukaid.»

Peale isamehe hirmutamist maandus loorkakk pruutpaari dokumentide allkirjastamiseks mõeldud laual ja põrnitses kogudust altkulmu. Pruudi sõnul oli vahejuhtum hüsteeriliselt naljakas ning see tegi nende pulma erilisemaks, kui nad eales oodata osanud oleks. Linnu käitumist võib seletada tema õpituga — tõenäoliselt treeniti loorkakk maanduma väljasirutatud käele ning videost on näha, kuidas isamees hetk enne linnu lendu millegi poole näpuga näitab.

See ei ole esimene kord, kui kakuline pulmas segaduse korraldab. 2015. aastal tundis üks lind end laulatusel hirmunult, üritas kirikust põgeneda ning lendas vastu aknaklaasi. 2013. aastal vahendas aga BBC, et üks laulatus algas plaanitust hiljem seetõttu, et sõrmusekandjaks toodud kakk jäi kiriku lae all magama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles