Küsimata peenisepildid saanud naine saatis need edasi kuti vanaemale

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Moodsa ajastu suhtlemise juures on üks kohutavamaid ja vastikumaid asju, kui sinu vestlusaknasse ilmub ühtäkki kellegi peenisepilt. Selle nähtusega on kahjuks kursis aga miljonid naised.

Ühel naisel sai aga villand. Temaga oli võtnud ühendust keskkooliaegne tuttav, kes tunnistas, et ta on olnud neiust alati sisse võetud. Tamira-nimeline naine vastas viisakalt, et on meelitatud, kuid kuna lõpetas just ühe tõsise suhte, ei ole ta kohtingust huvitatud.

Mingil põhjusel tundis vestelnud noormees Hank (kes korduvalt end ka naist sõimates «kenaks kutiks» nimetas), et äraütlemisele on sotsiaalselt aktsepeeritav vastata peenisepildiga. Tamira, kelle jaoks oli tegemist muidugi vastiku asjade käiguga, ütles, et saadab need pildid mehe vanaemale edasi. Ta postitas kogu vestluse pildikeskkonda Imgur.

«Mul on kahju, et te peate seda nägema,» kirjutas ta vanaemale sõnumeid edastades. «Ma tahtsin, et te teaksite, millega Hank vabal ajal tegeleb. Kogu see vestlus ärritab mind ja ma ei taha, et sarnane asi ühegi teise naisterahvaga korduks. Ma ei teadnud, kelle teise poole pöörduda. Ma loodan, et te arutate asja oma lapselapsega, kuna selliste piltide saatmisel võivad olla tõsised legaalsed ja reputatsioonialased tagajärjed. Mu ema saadab tervisi ja loodab teid kirikus kohata.»

Kahjuks vastas aga vanaema vaid ühe lausega: «Poisid jäävad poisteks.»

High school creep resurfaces
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles