Näitlejanna jahmatas fänne vastuolulise lapsekasvatusmeetodiga

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency

Lapse magama saamine võib olla raske ja vaevaline teekond. Ja nii igal õhtul. Näitlejanna Kristen Bell kasutab oma kolmeaastase tütre magama panemiseks paljude jaoks äärmuslikku meetodit.

Näitlejanna rääkis portaalile Parents, et tema kolmeaastane tütar Delta lõpetas normaalselt magamise umbes üheksa kuud tagasi. «Igal õhtul, kui ta magama paneme, paneb ta tuled põlema, mis häirib nelja-aastast Lincolni. Ta liigutab mööblit ja taob erinevate kõvade asjadega vastu ust,» kirjeldab Bell. Lahendusena vahetasid nad ukse luku, keerates selle seestpoolt väljapoole, kirjutab Woman's Day.

Ohios elav lastearst kirjutas oma veebilehel, et taoline lapse tuppa lukustamine võib last hirmutada. «Eesmärk peaks olema lapse voodisse saamine, mitte tema karistamine või hirmutamine,» arvab arst.

Bell selgitas ühel üritusel, et teab, et nende meetod on vastuoluline. Kristen ja Shepard lukustavad lapse tuppa, kuid seisavad ise ukse taga ning räägivad lapsele, et armastavad teda ning räägivad temaga hommikul. Umbes kümne minuti möödudes laps rahuneb ning enne magamaminekut teevad vanemad ukse lukust lahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles