Kolm sodiaagimärki, keda peetakse kõige targemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd/PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Igal sodiaagimärgil on omad tugevused ja nõrkused. Jäär võib olla Lõviga sama uljas, kuid ta ei käitu kunagi nii plaanipäraselt kui Neitsi. Sodiaagimärke on omavahel keeruline võrrelda, sest igaüks on oma nägu ja pole teisest halvem. Sellegipoolest on intellektuaalses plaanis kolm tähtkuju, kes teisi edestavad.

Tarkus on kindlasti suhteline. Ühelt poolt võib arukaks pidada emotsionaalselt intelligentset inimest, kuid määravaks on kindlasti ka analüütilised oskused, mida saab mõõta IQ-testiga. Ka teised sodiaagimärgid võivad suuri tegusid korda saata, sest lõpuks sõltub kõik ikkagi inimesest endast, kuid siin on need sodiaagimärgid, kel on üldiselt teistest lahtisem pea.

Veevalaja

Saturni juhtimisel on Veevalajad sageli oma ettevõtmistes edukad. Nad kõnnivad omapäi ja tänu iseseisvusele tekib neil ainulaadseid ideid, mida teistel ei ole. Veevalajad on väga loomingulised ja kui nende teadmised proovile panna, võivad nad igal alal edukaks saada. Kuna Veevalajad kalduvad kergesti millestki sõltuvusse jääma, võivad nende eesmärgid samuti omamoodi kinnisideeks kujuneda, mistõttu ei anna nad alla enne, kui tipp on käes. Veevalajad on head poliitikud, sest nad oskavad mõelda uutele lahendustele.

Kuulsaid Veevalajaid: Harry Styles, Galileo Galilei, Cristiana Ronaldo, Charles Darwin, Oprah Winfrey.

Skorpion

Skorpionidest vaadatakse alatihti mööda, kuid nende müstiline käitumine võib peita tohutut potentsiaali. Kui Skorpionid midagi armastavad, siis suhtuvad nad sellesse väga kirglikult, ja kuigi nad langetavad vahel irratsionaalseid otsuseid, siis jõuavad nad kuidagimoodi ikka oma rajale tagasi. Skorpionid on sarmikad ning karismaatilised, tänu millele õnnestub neil teisi inspireerida, mõjutada ja õpetada. Nad on läbinägelikud ja eneseteadlikud, mis teeb neid «tänavatarkusi» järgides tasakaalukaks.

Kuulsaid Skorpioneid: Marie Curie, Bill Gates, Julia Roberts, Ryan Reynolds, Katy Perry.

Kaksikud

Kaksikud on suurepärased suhtlejad, mistõttu on neid eeldusi saada headeks avalikeks kõnelejateks ja visionäärideks. Enamasti on nad ka väga vaimukad ja neid on mõnus kuulata. Intelligentsuse poolest liigituvad nad pigem loogikuteks. Nad õpivad väga kiiresti ja omandavad oskuseid sageli teistest kiiremini. Seetõttu on Kaksikutel tihti mitu keelt suus ning nad on osavad probleemilahendajad.

Kuulsaid Kaksikuid: Donald Trump, Daniel Fahrenheit, Kanye West, Johnny Depp, Marilyn Monroe.

Allikas: Peace Quarters

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles