Milline teos vääriks parima armastusromaani tiitlit? Vasta ja võida raamat «Vesi elevantidele»!

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sara Gruen «Vesi elevantidele».
Sara Gruen «Vesi elevantidele». Foto: Eesti Ekspressi Raamat

Kirjuta meile, milline armastusromaan on Sulle enim meeldinud. On see klassikaline «Tuulest viidud», «Jane Eyre», «Uhkus ja eelarvamus» või hoopis midagi kaasaegsemat nagu «Videviku» saaga? Kõigi vastajate vahel loosime välja kolm «Vesi elevantidele» raamatut, lisaks pääseb üks võitja koos kaaslasega filmi eriseansiga raamatuesitlusele.

Soovita meile ja teistele Naine24.ee lugejatele raamatut, mille kaante vahel kulgev armastuslugu paneb nõnda lugema, et raamatut on raske käest panna. Tegemist ei pea olema siiski tingimata armastusromaaniga, võib-olla on see lihtsalt üks huvitav teos, kus oma koht ka armastusel.

Kõigi vastajate vahel loosime välja kolm värskelt eesti keeles ilmunud «Vesi elevantidele» raamatut, mis peaks olema hea täiendus hetkel kinodes jooksvale samanimelisele filmile. Lisaks saab üks raamatu võitja ka kutse kahele filmi eriseansiga raamatuesitlusele, mis toimub juba 26. mail!

Kuidas osaleda?

Loosimises osalemiseks saada meile selle raamatu pealkiri koos autoriga ning püüa lühidalt ka selgitada, miks just see raamat on Sinu lemmik.

Vastuseid ootame 24. mai kella 18ni, oma lemmikutest võib kirjutada kommentaaridesse, foorumisse või saata kiri aadressil naine@postimees.ee, teemaks Armastusromaan. Kõigil neil, kes soovivad osaleda kinopääsme loosimises, palume kirja teel vastates lisada ka oma telefoninumber. Artikli all kommenteerides tuleks üles märkida kindlasti enda e-maili aadress, mis vaikimisi nähtav vaid toimetusele.

Sara Gruen «Vesi elevantidele» (Eesti Ekspressi Raamat, 354 lk, kõva kaas)

Mööduva tsirkuserongi peale hüpates siseneb Jacob võõrasse, paeluvasse ja ligitõmbavasse maailma, mis rändab päevast päeva ühest linnast teise läbi terve riigi. Ühel saatuslikul hetkel tuleb noormehe ellu imekaunis Marlena, kes on aga abielus Augustiga, karismaatilise, ent ettearvamatu tsirkuse peremehega. Jacob, Marlena ja August kistakse saatuslikku armukolmnurka, millest keegi neist ilma sügavate hingehaavadeta ei pääse.

«Vesi elevantidele» on tõlgitud enam kui 40 keelde ja bestselleri põhjal on lavastanud filmi Francis Lawrence.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles