Miks pidid Margna ja Jõekalda kaitseülikonnad selga tõmbama?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ardo Kaljuvee / Kanal 2

Täna kell 21.30 algavas «Nädalalõpp Kanal 2ga» 100. juubelisaates on Teet Margna ja Kristjan Jõekalda külalisteks seltskonnastaar Anu Saagim, saatejuht Tuuli Roosma, laulja Rolf Roosalu ning muusikud Kirsipuu ja Kasesalu.

Ootamatuid hetki jagub sünnipäevasaatesse nii palju, et Teet ja Kristjan tõmbavad kindluse mõttes selga lausa kaitseülikonnad. Näiteks – millega üllatab saate avakülaline, alati ettearvamatu bravuuritar Anu Saagim? Kas stuudios hakkab lendama šampust, torti või hoopis midagi muud?

Meeleolukaid lugusid jagavad ka saate teised külalised ja vastused saavad paljud intrigeerivad küsimused. Kunagi legendaarses jutusaates «Mamma mia!» naiste südameid ja saladusi avanud Tuuli Roosma räägib, miks ta nüüd oma perekonnaga alatasa maailmas ringi rändab.

Kas hõbekõri Rolf Roosalu laulab oma kontsertidel ikka ise või maigutab ainult suud? Küsimusele «Kas Elvis on ikka elus?» peavad vastama Eesti kõige ägedamad rockabillid Andrus Kasesalu ja Ülari Kirsipuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles