Sõbranna.ee nädalahoroskoop 24.–30. märts

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Merkuur on retrograadis ja möllab mis hirmus. Mida on alanud perioodil oodata?

 

Jäär

21. märts – 19. aprill

Aeg ei sobi üksinda nokitsemiseks, pikaldase täpsust nõudva töö tegemiseks. Süveneda on raske. Tahad olla inimeste seas, januned uudiste järele. Kuuled nii mõndagi põnevat, kuid ei viitsi asjade üle eriti pikalt mõelda ega pruugi seetõttu suuta saadud info põhjal asjakohaseid järeldusi teha.

 

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Loomingulist tööd tegevatele Sõnnidele võib nüüd osaks saada tunnustus – kui oled pikka aega järjekindlalt tegutsenud, siis märkab ja oskab su jõupingutusi hinnata keegi oluline inimene. Seejuures pead aga arvestama, et su edu tekitab kelleski kadedust ja pole võimatu, et ta üritab midagi salamisi sinu vastu sepitseda.

 

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Võta oma suhted luubi alla. Kui kellegagi on olnud lahkarvamusi, siis nüüd on paras aeg asjad ausalt ja heasoovlikult selgeks rääkida ja koos edasi minna. Varu lastega suhtlemiseks aega ja kannatust, kuula ja aktsepteeri nende arvamusi. Tasapisi õnnestub suhteid usalduslikumaks muuta.

 

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Õnn soosib sind, terav mõistus aitab töist edu saavutada. Küllaltki lihtne on endast head muljet jätta, õigel hetkel tabavalt sõna võttes kutsud autoriteetides suisa imetlust esile. Kui tahad karjääriredelil tõusta, võta nüüd ette otsustav samm. Kui otsid uut töökohta, võib tekkida põnevaid võimalusi.

 

Lõvi

23. juuli – 22. august

Soodne aeg nii töö tegemiseks kui ka õppimiseks. Läbisaamine kolleegidega on väga hea, kui abi vajad, tullakse sulle meeleldi vastu. Suudad oma tegevust targasti planeerida – sead asjad tähtsuse järjekorda, pühendud kohustustele nii palju, kui vaja, jättes aega ka sõprade ja huvialade jaoks.

 

Neitsi

23. august – 22. september

Praegune aeg võib tuua väga olulist informatsiooni. Kindlasti pead hoolega valima, mil määral ja kellega seda jagada. Oled küllaltki emotsionaalne ja suhtlemisaldis, mistõttu varitseb oht, et sõnad lipsavad mõtlematult üle su huulte. Kui tähtsaid asju valedele inimestele usaldad, annad oma trumbid käest.

 

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sinu ümber on palju meeldivaid inimesi, kellega suhtlemine annab positiivset energiat. Võimalik, et tuleb pikemaid jutuajamisi tõsistel teemadel ning sulle usaldatakse saladusi. Areng armusuhete vallas võib Veenuse ja Uraani ühenduse toel olla kiired ja ootamatud. Elu on üllatusi täis.

 

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Energiatase on kõrge, fookuses on ennekõike tööasjad. Füüsiline tegevus on praegu väga oluline, eriti juhul, kui teed vaimset tööd, pead vabal ajal palju liikuma. Tasub palju õues olla, eriti siis, kui kevadpäike paistab. Kui oled regulaarse sportimise soiku jätnud, tasuks nüüd taas õhinaga treeninguid alustada.

 

Ambur

22. november – 21. detsember

Seltskondlik suhtlemine on aktiivne, saad rohkesti kutseid kõikvõimalikele üritustele. Kindlasti peaksid kõige selle kõrvalt aga aega leidma ka oma pere ja kodu jaoks. Nüüd on õige aeg seada korda asjad, mis juba ammu ootel. Lähedastele tasub oma armastust tihedamini välja näidata.

 

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Võid olla lausa ülepeakaela töösse sukeldunud. Peaksid hoo veidike maha võtma, et analüüsida, mida ja mille nimel sa üldse midagi teed – võimalik, et Marsi tugeval toel pingutad tohutult, samas aga on eesmärgid üsna ähmased. Tööplaanid tasub veel kord üle vaadata ja eesmärgid selgemalt sõnastada.

 

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Küllap on elutempo väga kiire, tuleb palju asjaajamist ja kohtumisi mitmesuguste inimestega. Olgu sul suhtluskogemust palju tahes, keegi ikka suudab sind üllatada! Küllap saad kuulda omapäraseid komplimente, ehk avaldab keegi sulle ootamatus olukorras armastust. Igav sul igatahes ei hakka!

 

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tahad hoogsalt tegutseda, kuid teel olevad takistused pidurdavad su hoogu. Võimalik, et pead mingi tehtud töö ümber tegema või sellega lausa otsast alustama. Varasem hooletus annab nüüd tunda. Rahaasjus ole hoolikas, ära hetkeemotsioonide ajel või kellegi teise soovitusel asjatult raiska.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles