Kim Kardashiani trikk oma keha noorena hoidmiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian.
Kim Kardashian. Foto: Rachpoot/MEGA/Rachpoot/MEGA

Kuigi tõsielustaar Kim Kardashian kulutab oma välimuse peale ulmelisi summasid ja teeb kõikvõimalikke protseduure, on tal oma naha noore välimuse säilitamiseks tegelikult väga lihtne nipp.

Staar rääkis väljaandele ELLE intervjuud andes sellest, kuidas ta oma välimuse eest hoolitseb ja jagas ka nahahoolduse salanippe. «Ma panen nahahooldustooteid kogu kehale,» ütles ta. «Ma ma arvan, et see on väga oluline – ma panen seda oma jalgadele, kätele ja seda peab kindlasti panema ka kaelale ja dekolteele. Mulle ei pruugi meeldida mõne toote lõhn, aga kui ma tunnen, et see on võimas, siis kasutan seda kogu oma kehal.»

Nahahooldustoodete all mõtleb Kim Kardashian vananemisvastaseid toonikuid ja seerumeid, mis on mõeldud tegelikult näonahal kasutamiseks. «Mina panen neid kätele, jalgadele, kõhule – ma kasutan neid igal pool,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles