Prints Harry hea vormi saladus

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Heathcliff O'Malley/Daily Telegraph/PA Wire/PA Images

Avalikkuse silma all olemine pole kindlasti lihtne, seega on oluline oma tervise eest hoolt kanda. Briti kuninglik pere teab seda väga hästi.

Prints Harry ei ole küll enam maailma kõige ihaldatuim poissmees, vaid valmistub oma maikuus toimuvateks pulmadeks, kuid ta näeb parem välja kui kunagi varem. Mis on tema hea vormi saladus?

LiveStrong vahendab, et Harry loobus juba mõni aasta tagasi piimatoodetest ning eelmisel aastal teatas ta, et ei söö isegi enam pitsat, mis viitab, et tema toidulaud on ilmselt suhteliselt tervislik.

Ka on tal üsna pingeline treeningkava. Praktiliselt iga päev käib ta Third Space jõusaalis ning prestiižses Londoni jõusaalis Core Collective võib teda kohata intensiivsel intervalltreeningul. Kahtlemata andis kuninglikus väes teenimine Harryle vajaliku distsipliini ja harjumuse end korralikult liigutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles