Uuring: ka mehed teesklevad orgasmi

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Jah, see on tõsi – ka mehed teesklevad orgasmi.

Kolmveerand naistest on erinevatel andmetel tunnistanud, et teesklevad mõnikord orgasmi. Kuidas on lood meestega? UKMedix korraldas küsitluse, et teada saada, kui sageli mehed orgasmi teesklevad.

Selgus, et viiendik meestest on tippu jõudmise kohta valetanud. Põhjusena toodi välja tõsiasi, et neile tundis, et orgasmini jõudmine võtaks lihtsalt liiga kaua aega. Ilmselgelt pole mehed kursis sellega, et naised eelistavad pikemat suguühet (ühe uuringu järgi kestab keskmine suguühe umbes 5-8 minutit, kuid naised tahaksid, et see kestaks 12-15 minutit).

Ka teesklevad mehed orgasmi, kui nad ei taha naisele reeta, et nad ei naudi olukorda, vahendab Female First. Mehed usuvad ka, et naised pole aru saanud, kui nad on teeselnud. Samas tõdes 55 protsenti vastanutest, et oleksid väga pettunud, kui saaksid teada, et kallim on orgasmi teeselnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles