9 kuldreeglit, kuidas täiskasvanuna sõpru leida

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Lapsena oli sõprussuhteid luua kerge, kuid mida vanemaks sa saad, seda keerulisem uute semude leidmine tundub.

Whimn annab nõu, kuidas täiskasvanuna sõprussuhteid luua.

  1. Vali saak välja. See tähendab: uuri oma uut potentsiaalset sõpra. Kas ta on keegi, kes sinuga klapiks? Viskab ta nalju, mis sinuga klikivad?
  2. Lähene. Mõtle läbi, mis võiks olla hea viis suhtlust alustada. Kindlasti ühendab teid miski, puutute te ju tõenäoliselt regulaarselt kokku kas lasteaias või kontoris.
  3. Flirdi. Jah, tõsiselt! Flirtimine on sõprussuhte loomisel sama tähtis kui kallima leidmisel. Naera ta naljade peale, ole parim versioon iseendast.
  4. Püüa teada saada, mis võiks olla potentsiaalset suhte lõpetajad. Näiteks võivad teil olla erinevad politiilised vaated või siis on üks teist veendunud peekonisõber, teine aga pühendunud vegan.
  5. Saage Facebooki-sõbraks. Laigi tema poste, viska vahele ka mõni wow- või haha-reaktsioon.
  6. Saage kokku. Kui te mõlemad olete näiteks pereemad, pane talle ette, et oleks hea mõte veeta kahekesi õhtu linnapeal, et lõõgastuda.
  7. Leidke midagi, mis teid ühendab. Usalda talle midagi isiklikku, kindlasti on teie eludes midagi, mille põhjalt saate luua sügavama sideme.
  8. Jaga Facebookis pilti teie glamuursest õhtust kahekesi. Ära unusta oma uut sõpra «täägida».
  9. Sa oled leidnud uue sõbra! Nüüd ära unusta seda sõprust elus hoidmast.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles