Kolm Putini seebiooperiväärilist peresaladust (6)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Vladimir Putin Alina Kabajevaga aastal 2004.
President Vladimir Putin Alina Kabajevaga aastal 2004. Foto: ITAR-TASS/Reuters

Ivanka Trump. Sasha ja Malia Obama. Chelsea Clinton. Maailma liidrite laste rolliks on olla teataval määral avalikkuse pilgu all. Aga kas sa tead, kes on Putini lapsed?

Venemaa liider on aga suutnud 20 aasta jooksul hoida oma perekonda praktiliselt saladuses. Putini lastest pole ühtki ametlikku fotot ja tegelikult pole ka kindel, mitu last tal on – räägitakse kahest täiskasvanud tütrest Mariast ja Katerinast. Ning kas tal on salaperekond või mitte.

Whimn toob meieni huvitavad saladused ja spekulatsioonid, mis Putini perekonna kohta ringlevad.

«Ma olen nende üle väga uhke

Aastal 2015 ütles Putin midagi erakordset – pressikonverentsil mainis ta oma tütreid. «Nad elavad Venemaal ja on alati Venemaal elanud,» ütles ta emotsioonitu näoga. «Nad õppisid ainult Venemaa ülikoolides. Ma olen nende üle väga uhke. Nad õpivad ja töötavad. Mu tütred räägivad vabalt kolmes Euroopa keeles. Üks neist oskab isegi üht või kaht idamaist keelt. Nad on oma eduteel tegemas esimesi samme.»

Tütred on Putini esimesest abielust endise Aerofloti lennusaatja Ljudmilla Škrebnevaga. Paar abiellus aastal 1983, lahkuminekut kinnitati aastal 2013.

Tantsija ja arst

Aastal 2016 ilmus avalikkuse ette foto, millel väidetavalt 32-aastane Putini tütar Maria, hüüdnimega Maša. Fotoga koos hakkasid ringlema kõlakad, et meditsiini õppinud Maria on abielus taanlase Jorrit Faasseniga, ta elab väga eksklusiivset rikkurielu ning neil on ka ühine laps, mis tähendaks, et Putin on salavanaisa.

Noorem õde Katerina, kes on alati kasutanud vanaema neiupõlvenime Tihhonova, on tubli tantsija, kes suisa Šveitsi maailmameistrivõistlustel viiendaks tulnud. Kreml pole küll kunagi tunnistanud, et Katja Putini tütar on, kuid väidetavalt on see Moskvas teada-tuntud tõsiasi. Ta on abielus Vene miljardäri Kirill Šamaloviga.

Müstiline armuke

Alina Kabajeva aastal 2007 
Alina Kabajeva aastal 2007 Foto: Belousov Vitaly/COVI

Ja siis on veel Alina Kabajeva, kes võib olla Putini tüdruksõber, kihlatu või isegi naine. Keegi ei tea täpselt, mis nende suhtestaatus on, kuid Kabajevat on Putiniga seostatud alates aastast 2008, kui president oli veel abielus.

Kabajeva on olümpia kuldmedalistist võimleja, kes oli toona vaid 25-aastane. Väidetavalt sünnitas Kabajeva õige pea poja, kelle kohta ta väitis, et tegemist on õelapsega. 2015 väitis üks Šveitsi ajaleht, et Putinit olla nähtud salajasel sünnitusel ning ilmale tuli paari teine laps, sel korral tütar.

Kabajeva on ajakirjanduses öelnud, et ta elus on eriline mees, keda ta väga armastab, kuid on keeldunud teda nimetamast.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles