Kaheksa asja, mille eest oma isa tänada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd/PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Isad on midagi maagilist. Rahulikkus kombineeritud hoolivuse ja armastusega. Nad on tõesti erilised. Siin on kaheksa asja, mille eest oma isa tänada.

Ta oli sinu esimene kaaslane

Lasteaia isadepäeval, burgeri sabas, õhtuti laua taga vesteldes. Isa peale võis kindel olla.

Ta andis sulle pingutamata parimat nõu

Isadel on supervõime anda parimat ja asjakohasemat nõu täiesti tavalise vestluse käigus. See nõuanne võib olla lihtsaim mõte, kuid isade pingevaba olek suunab tihti õigele rajale.

Ta parandas kõik, mille sina lõhkusid

Või ostis uue. Noorena võis selleks olla mänguasi või telefon, suuremaks kasvades on isa see, kellele helistad autoga teele jäädes. Isa teeb kõik korda.

Ta näitas, millist kohtlemist sa väärid

Naljad emaga, pere ühised väljaskäigud ning filmiõhtud. Isa näitas sulle head elu ning tegi kõik, et sul oleks hea. Just nagu sinu tulevane sind kohtlema peaks.

Ta kannatas kõiki sinu leiutisi

Ilmselt polnud paljud väiksena erilised meisterkokad, kuid isa pingutas alla iga võileiva ja koogikatsetuse. Ta sisendas sinusse enesekindlust ja näitas, kui oluline on üksteise pingutustest lugupidamine.

Ta kinnitas, et kõik saab korda

Need hetked, mil purunes suhe, koolis olu raske või läksid tülli sõbraga, oli isa kinnitamas, et kõik laabub. Ja tal oli iga kord õigus.

Ta tegi alati head nalja

Isegi naljad, mis polnud head, ajasid naema. Mida vanemaks saad, seda kuldsem tundub sulle isa huumor.

Ta lasi sul vigu teha

Isegi, kui tal olid olemas vastused, lasi ta sul omal nahal nendeni jõuda. Isegi, kui see oli vaid selleks, et öelda sulle: «Ma ütlesin sulle.» Aga nii õpibki kõige paremini ning isa valvas pilk oli alati sind kaitsmas.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles