Kuidas mõjutab kevadine pööripäev sinu horoskoopi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine lumekupp.
Talvine lumekupp. Foto: Christine Schmutzler-Schaub/PantherMedia/Scanpix

Täna, 20. märtsil kell 18.15 algab kevad. Ühtlasi on see kevadine pööripäev, mil põhjapoolusel lõpeb polaaröö ja algab polaarpäev. Astroloogilises plaanis tähistab kevadine pööripäev uut algust.

Astroloog Donna Page selgitab portaalis Women’s Health, et kevadine pööripäev võib turgutada seiklusjanu ja anda indu suuremate riskide võtmiseks. «Kuula oma intuitsiooni millegi tegemiseks ja haara lihtsalt võimalusest,» ütleb Page, et liiga kaua ei maksa ka olukorra plusside ja miinuseid kaaluda, sest praegu on õigem kiiresti otsustada.

Praegu on aeg, kui saad aru, et mitte kõik ei kesta igavesti. Kui sa oled mingeid kohustusi pikka aega edasi lükanud ja need on siiani tegemata, siis on see märk, et ehk on targem neist projektidest üldse loobuda. Ka see on täiesti hea valik.

Page’i sõnul mõjutab pööripäev kõiki sodiaagimärke, kuid enim tunnevad selle mõju Jäär ja Kaljukits. Jäär tunneb suuremat sisejõudu, mis teeb ta manipuleerivate inimestega suhtlemisel enesekindlamaks.

Kaljukitse puhul väljendub mõju produktiivsuses. «Praegu on parim aeg minna ahnelt millegi järele, mida sa tahad või seista silmitsi millegagi, mida sa kardad, ja teha seda sellegipoolest. Või võtta ette projekt, mis vajab ehk lisamotivatsiooni, kuid mis ei võta palju aega,» annab ta Kaljukitsedele julgustavat nõu.

Kevadise pööripäeva energiasööstust saavad aga kõik kasu. Mõtle, mis on su eesmärgid, ja asu tegutsema!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles