Kuus kehakeelemärki, et teie suhe on lagunemas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd/PantherMedia/Scapix

Vahel ei jõuagi mured enne mõtetesse, kui hakkavad juba kehakeelest välja paistma. Ka paarisuhtes on käitumises märke, mis võivad vihjata sügavamatele probleemidele.

Te ei kõnni kõrvuti. Võimupaarid kõnnivad enam-vähem ühte sammu ja üks ei jäta teist maha. Kui teie kooskõndimises esineb häireid ja erisusi, võib see olla märk, et teie vahel on ebakõla, kirjutab GHK.

Te hoiate teineteisest eemale. Öeldakse, et ideaalne intiimne tsoon on 0-20 cm. Kui üks partneritest väldib lähedust ja hoiab pidevalt eemale, on midagi valesti.

Sul on istudes jalg üle põlve. Koos olles peaks te end vabalt tundma, aga kui su jalad on «suletud», saab partner signaali, et sa ei ole temast huvitatud.

Sa manad näole võltsi muige. Üleolev muie annab partnerile märku, et pead end temast paremaks. Suhtes peaks mõlemad tundma, et nad on võrdsed.

Te patsutate teineteist seljale. Iseenesest ei ole seljale patsutamises midagi valesti, kuid see on ohumärk siis, kui ta eelistab patsutada kallistuse asemel. Patsutus deseksualiseerib su lähenemiskatse ja näitab, et ta ei ole romantikast huvitatud.

Sa katsud vestluse ajal oma kaela. Emotsionaalsetes olukordades on inimestel komme end puudutada. Tüüpiliselt katsuvad just naised rohkem oma kaela või kõripiirkonda. See on vihje, et sa varjad midagi. Kael on koht, kust sõnad välja pääsevad, seega on see pingelise vestluse ajal üks kõige tundlikumaid kehapiirkondi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles