Üllatavad paljastused: prints Charles reisib oma magamistoa ja prill-lauaga

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Charles
Prints Charles Foto: Danny Lawson/PA Wire/PA Images

Kuningliku perekonna kohta ringleb mitmeid jutte, osa neist on kindlasti ka vaid lihtsalt kõlakad.

Näiteks pidi Kate Middleton hiljaaegu võtma sõna, kuna väideti, et ta joob ainult mandlipiima. Kate lükkas kuulujutu ümber.

Nüüd aga väidab ajakirjanik Tom Bower, et prints Charlesi reisinõudmised on täiesti pöörased – näiteks nõudnud prints kunagi, et reisile Põhja-Inglismaale võetaks kaasa kogu tema magamistoamööbel koos ortopeedilise voodiga.

Boweri sõnade kohaselt pidid Charlesi teenrid kaasa pakkima ka väikese raadio, printsi isikliku prill-laua, rulli tema meelistualettpaberit ja pudel lemmikviskit Laphroaig. Bower ütleb ka, et see pole ühekordne ekstravagantsus, vaid Charlesil ongi kombeks veidraid asju nõuda.

«Kui prints peab üles astuma avaliku esinemisega, toob politseinik talle enne pläsku, milles martiini,» kirjutab Bower oma paljastavas raamatus. «Selle serveerib printsile ülemteener spetsiaalses klaasis. Ja kui on prints jääb õhtusöögile, antakse võõrustajale aegsasti teada, et printsi söök tuuakse eraldi kohale. See on täiesti vastupidine kuninganna käitumisele, kes sööb alati seda, mida ka teised lauas söövad.»

Samas aga vahendab Travel&Leisure ajakirjanik Rachel Johnsoni, kes lükkab Boweri raamatus avaldatu ümber. Johnson usub, et prill-laua lugu on kasvanud lihtsalt liiga suureks – alguse sai see naljakingist. Printsi õde kinkis nimelt kunagi Charlesile prill-laua, nende peres ongi kombeks jõulude ajal naljakinke teha. Johnsoni sõnul on tegemist alusetute kuulujuttudega, mille eesmärgiks on tekitada Charlesi ümber ärahellitatud printsi aurat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles