See elumuutus toob endaga kaasa hulganisti lisakilosid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov/PantherMedia / Andriy Popov

Uurimuse kohaselt võtavad inimesed ühe elumuudatusega kaalus juurde võtta keskmiselt 5,8 kilogrammi.

Suur osa inimestest otsib enda kõrvale seda õiget, kellega jagada oma elu ja tunda end hästi. Tuleb välja, et õige partneri kõrval tuntakse end isegi liiga hästi. Suhtes inimesed muutuvad tihti mugavaks. Vihmasel õhtul veedetakse aeg pigem üksteise kaisus ja tellitakse hoopis pitsat.

Üle kümne aasta väldanud Queenslandi ülikooli uurimus näitas, et suhtes olevad inimesed kaalusid keskmiselt 5,8 kilogrammi rohkem kui vallalised. Keskmine kaalutõus aastas oli 1,8 kilogrammi. Uuringus osales 15 000 inimest, kirjutab The Sun.

Kuigi kodune söök võib olla tervislik, on portsud kahele (või enamale) pereliikmele suuremad ja kokkuvõttes tarbitakse rohkem kaloreid. Uuringu eestvedaja doktor Stephanie Schoeppe ütles, et kui suhtes inimesed tunnevad end kaalutõusu pärast ebamugavalt, siis söövad nad selle tulemusena veel rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles