Video: härra «kuuspakiga» abielus olev ümar naine sattus sotsiaalmeedias sõimurahe alla

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenna ja Drew Kutcher
Jenna ja Drew Kutcher Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameeriklanna Jenna Kutcheri sõnul langes ta sotsiaalmeedias sõimurahe alla, kuna ta on ümara naisena abielus hästi treenitud ja tugevate kõhulihastega härra «kuuspakiga».

29-aastane Wisconsinist pärit tuntud ja nõutud pulmafotograafi Jenna Kutcheri abikaasa on personaaltreener Drew Kutcher, kellel on Instagramis üle 17 000 jälgija ja kes sai oma lihaste tõttu hüüdnimeks Mr 6-Pack (härra kuuspakk), teatab news.com.au.

Jenna ja Drew Kutcher
Jenna ja Drew Kutcher Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Mehe leheküljel on mitmeid pilte temast koos ta naisega, kes tõesti ei ole just piitspeenike, kuid ka mitte liiga paks.  Niisamuti on Jenna Kutcheril Instagrami leheküljel pilte temast ja ta mehest.

Jenna ja Drew Kutcher
Jenna ja Drew Kutcher Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Naise teatel sai ta sotsiaalmeedias mitmeid sõnumeid, milles küsiti, et mida hästi treenitud mees temas nägi ja kas tal oma keha pärast häbi ei ole.

Jenna Kutcheri sõnul sai ta eelkõige naistelt kurja tooniga kirju, et kuidas nemad ei ole suutnud endale krabada sellist meest, kuid tema, kellele ei ole välimust, see õnnestus.

«Kritiseerijad teatasid, et mu keha on kole ja miks ma sellise mehe sain, kuna ma ei ole teda ära teeninud,» sõnas ameeriklanna.

«Mu abikaasale meeldivad mu kurvid, kuid ka kõik iluvead ja muu, mida ei peeta ilusaks. Ta sõnab mulle sageli, et olen ilus, kuigi vahel see ei kattu ega haaku minu sisedialoogiga. Igatahes meeldivad mu mehele nii minu lopsakad jalad, käed kui kõht, sest olen üks korralik «tükk», keda on mõnus kallistada. Valisin mehe, kellel on lihased, et ta kallistamisega ikka hakkama saaks,» jätkas Jenna Kutcher.

 

IT’S BACHELOR NIGHT! Have you tried ‘The Bachelor Workout’ yet? Well maybe tonight is the night! I found a similar version online and thought it was pretty hilarious! Thanks @theodysseyonline! #thebachelor ??? Here are the rules: 1. When a rose is mentioned: do 10 jumping jacks. 2. When the date card arrives: plank until the girls stop obsessing over who gets to go (or 30 seconds). 3. When a girl cries: do 10 sit-ups. 4. When Ari says that he “has a great connection” with one of the girls: do 10 squats. 5. When one of the girls says the phrase “I could really see myself marrying him”: do 20 bicycle kicks. 6. When one of the girls says that she’s “there for the right reasons”: do 10 push ups. 7. When one of the girls complain about being on a group date: do a 30 second wall sit. 8. When Ari kisses someone: 5 burpees. 9. When one of the girls interrupts Ari talking to another girl: 15 v-ups. 10. When Chris Harrison says: “THE MOST DRAMATIC EPISODE EVER!”: do 20 sit-ups. . But for real though....how old is Bekah M!? Anyone? ?? . @janelle.sutton - I’m still using your pics! You rock!

A post shared by Drew Kutcher (@kickingitwithkutch) on

Naise sõnul ei ole ta ainult tema keha, temas on palju enamat, nagu ka ta mehes ja kõikides neis, kes teda kritiseerivad.

Jenna Kutcheri kirjutis sai palju vastukaja, oli ka neid, kes teda selle eest tänasid.

«Su sõnad on õiged, oma kehaga tuleb rahul olla ja ei tohi lasta end kriitikast häirida. Tänan, meenutasid et olen rohkemat kui mu keha,» teatas üks sotsiaalmeedia kasutaja.

Oli ka neid, kelle arvates on Jenna Kutcheril ideaalne ja tasakaalus pluss suuruses naise keha.

Jenna Kutcheri sõnul on ta peaaegu kogu oma elu tundnud, et oma pisut lopsakama keha tõttu ei ole ta täisväärtuslik. Ta tegeles nooremana iluvõimlemisega, et ta heas vormis oleks, kuid ka see alati ei aidanud. 

«Meie ühiskonnas on levinud arusaam, et inimene ei tohi oma kehaga rahul ega sõber olla. Kogu aeg kuuleme, et oleme katki ja kõverad ning peame end muutma, et vastata ühiskonnas kehtestatud iluideaalile. Mul kulus kaua aega, et oma kehaga sõbraks saada,» nentis ameeriklanna.

Naise sõnul on ta teistel naistelt saanud kümneid sõnumeid, milles nad paluvad end abistada, kuidas saada üle ebakindlustundest, mis puudutab nende keha.

Jenna Kutcher tunnistas, et ka tal on vahel langusmomente kui ta oma abikaasa väga treenitud keha näeb, kuid see läheb kiiresti üle.

«Drew ei ole mind iialgi inetuks pidanud, ma näen seda, ma tunnen seda. Ta on minu jaoks meie planeedi kõige ilusam mees. Vahel, kui oleme rannas ja inimesed näevad meid koos, siis on järgi hüütud, et paksuke, mis sul selle mehega asja on. Selle mehe kõrval peaks olema modell. Eks igaühel ole oma arusaam ja on neid, kes näevad kõiges koledat. Mitte keegi ei ole tegelikult kole,» teatas ameeriklanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles