Kaks sõna, mis muudavad su suhet kardinaalselt

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

On sul vahepeal tunne, et võtad oma suhet ja imelist kallimat enesestmõistetavalt?

Teie päevad on rutiinsed, te isegi ei mõtle enam eriti sellele, kuidas teie elu kulgeb. Kõik on mõnusas mugavas rahulolus. Või kas on? Äkki võtad sa teda liiga iseenesestmõistetavana?

Kui aga teie suhte teele peaks tulema takistus, siis võite ootamatult avastada, et ei oskagi koos sellest üle saada, kuna kumbki teist tunneb, et teda pole suhtes piisavalt hinnatud. Kuidas seda ära hoida?

Your Tango vahendab terapeut Jill Kahni ja psühholoog Stan Tatkini sõnu: lahendus peitub tänulikkuses. Ja ei piisa sellest, et sa lihtsalt oled tänulik. Väga paljud inimesed tunnevad puudust sellest, et neile seda välja öeldakse.

Seega: võta oma igapäevakasutusse kaks sõna. «Aitäh sulle.» Väljenda oma tänulikkust, olgu see või suvalise pisiasja üle. Nii ei saa ta tunda, et teda võetakse enesestmõistetavana, kuna sa tuletad talle pidevalt meelde, kui tänulik sa tema üle oled.

See on hea suhte alustala, lihtne asi, mis võib teie suhet kardinaalselt paremuse poole muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles