Washingtoni ja Harvardi teadlased kinnitavad: kaks klaasi veini enne uinumist aitab kaalu alandada (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd/PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Kõik teavad, et kui tahta kaalu kaotada, tuleb minna jõusaali ja süüa tervislikult. Tuleb välja, et sinna retsepti kuulub ka kaks klaasi veini.

Teadlased on soovitanud, et kaalu alandamisel saab abi paarist veiniklaasist enne uinumist. Washingtoni Ülikooli ja Harvardi Meditsiinikooli teadlased selgitavad, et punases veinis sisalduvad polüfenoolid nimega reservatrool, mis aitab muuta valget rasva «beežiks rasvaks». Sellist tüüpi rasvu on kehal lihtsam lagundada. Lisaks aitab reservatrool vähendada söögiisu, kirjutab TheSun.

Woman's Day lisab, et sellegi poolest ei tohiks unustada, et paljud kasulikud polüfenoolid ei lahustu ning filtreeritakse veinitootmise käigus välja. Seega soovitab Washingtonist pärit professor Min Du süüa hoopis mustikaid ja maasikaid, mis on looduslikult kasulikke reservatroole täis.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles