Maret Soom: olen hingelt lootusetu romantik

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi "Teater" käivitaja Maret Soom
Ööklubi "Teater" käivitaja Maret Soom Foto: Erakogu

Ärinaine Maret Soom on pärast Austraalias veedetud aastaid taas Tallinnas ning glamuuriäris tagasi - 6. mail avas ta pealinna teatraalseima ja meeleolukaima lõbustuskoha, klubi Teater, kirjutab ajakiri Naised.
 

Maret oli ajakirja möödunudreedeses numbris valitud selleks, kes kommenteerib erinevaid rahvatarkusi. Ning ütlust, et truudus on juhuse puudus, kommenteeris Maret järgmiselt:

«Vahel ööklubis või tänaval ringi vaadates tundub küll, et väga paljud eesti naised on muu maailma naistega võrreldes väga atraktiivsed ja kaunid, ilu kontsentratsioon on siin suurem kui mujal maailmas ja paraku naisi palju rohkem kui mehi. Hoolimata sellest, et kiusatusi on palju, olen hingelt siiski lootusetu romantik ja proovin alati uskuda siirusesse, aususesse ja truudusesse. Eks mängida meeldib ju kõigile, aga küsimus on alati selles, kust jooksevad selles kontekstis piirid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles